Vi som jobbar här

Vi påstår att våra mäklare är de bästa. Testa oss gärna. Vi har alla arbetat länge i branschen och gjort 1000-tals affärer. Det ger erfarenhet och fingertoppskänsla vilket uppskattas av våra uppdragsgivare. Vårt team stöttar i alla lägen. Det ger också resultat – för dig och din affär. Din mäklare är aldrig ensam utan har god hjälp och stor flexibilitet när stunden kräver.

Värdera ditt hem
Telefon
0650 - 933 00
Öppet
Vardagar 09.00 – 17.00
Besök
Drottninggatan 8 i Hudiksvall
Ägare
Fastighetsmäklare

Ann-Sofie Lundvall

Fastighetsmäklare

Mia Engström

Fastighetsmäklare

Karina Henriksson

Fastighetsmäklare

Anki SULSER

Ägare
Fastighetsmäklare

Berndt Larsson

Fastighetsmäklare

Emil Dahlin

Fastighetsmäklare

Elias Swartswe

Fastighetsmäklare

Carina Gustafson

Fastighetsmäklare

Olivia Mansnerus

Fastighetsmäklare

Malin Bergman

Säljansvarig

Karin Persson

Kundansvarig

Helena Söderberg

Kundansvarig

Ulrika Hedlund

Fotograf

Philippe Rendu

Värdera ditt hem

Du kan även ringa oss direkt på 0650 - 933 00.

Vi kan det här med bostäder

Övning ger färdighet! Vi har arbetat med bostäder i så många år att vi knappt kan räkna dem. Vi har förmågan. Lägg ihop det med erfarenhet och ambition, med den lokala marknadens största kontaktnät, och du har Hälsinglands vassaste mäklarbyrå.

Vi har bäst lokalkännedom

Vi kan vårt område eftersom vi alla är uppvuxna här i trakten. Alla våra mäklare har sitt specialområde. Det gör att vi skickliga på värdering av bostäder. Det, i sin tur, hjälper oss att ha full koll på de som vill köpa och sälja i området där just du bor eller vill bo.

Vi vet värdet på din bostad

Du kan vara intresserad av värdet på din bostad eller så har du planer på att flytta. Vi hjälper dig i alla lägen. Att veta värdet är viktigt för att kunna planera för framtiden. Gör värderingen i tid så håller du koll på värdet och dina ekonomiska förutsättningar.

Service

Vi påstår att våra mäklare är branschens bästa. Detta för att de är erkänt duktiga och backas upp av ett fantastiskt team som alltid finns till hands genom hela säljprocessen.

Kundregister

Vårt kundregister är inte som andra mäklares. Vår långa erfarenhet har gett oss värdefulla kontakter som du får ta del av.

Sociala medier

Våra sociala medier syns över hela Hälsingland och med många följare titulerar vi oss störst i branschen.

Vi är en klass för sig

Att som fastighetsmäklare säga att man är mest erfaren eller kunnig är en sak. Att använda erfarenheten och kunskapen för att varje dag skapa nöjda kunder är en helt annan.

Vårt fototeam är nytänkande och kreativa och de bilder vi tar hjälper till att presentera din bostad på bästa sätt. Allt det här gör att våra kunder tycker vi är i en klass för sig. Jämför oss gärna.