Hudiksvall utvecklas och vi har förmånen att vara med

Hudiksvall utvecklas och vi har förmånen att vara med. Vi har ansvarat för de flesta nyproduktioner i vår stad och har varit med och utformat byggnationerna. Det har varit en ynnest att få varit med från ritstadiet och sedan sålt bostäderna. Våra nuvarande projekt är:

Pågående projekt

Parkhyllan

Vill du bo högt över havet med en garanterad havsutsikt? Nu finns möjligheten att teckna sig för hus nummer två på Parkhyllan på Håstaholmen. Här byggs 2,3 och 5:or med moderna öppna planlösningar, stora fönsterpartier mot havet och rejält tilltagna balkonger på 25–32 kvm. Möjlighet till båtplats, garage/carport. Hiss finns!

Är du intresserad av att se planlösning och utsikt finns möjlighet att besöka visningslägenheten i hus nummer ett på Galjonsgatan 5.

Kommande projekt

Kattvikskajen

Bästa läget på Kattvikskajen! Tillsammans med PEAB Bostad och Hälsingebygg planeras 60 bostadsrätter med havsutsikt och 1–4 r.o.k.

Mer om Kattvikskajen

Färdigställda projekt

Djuepstrand

Under 2018 fick vi förtroendet att förmedla 10 st strandvillor från 130 kvm - alla med havsläge - samt 18 st bostadsrätter med 3-4 r.o.k varav hälften utrustade med stora takterrasser.

FASTIGHETSMÄKLARE

Mia Engström

070 - 375 75 36
mia.engstrom@hfastighetsbyra.se