<
Hudiksvall
Delsbo

Fredriksfors 415

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  1 495 000 kr
 • Bostadstyp
  Snart till salu
 • Antal rum
  5 rum och kök
 • Boarea
  135 Kvm
 • Tomtarea
  1331 Kvm

Fin familjevilla om 5 rok!

Hemtrevlig villa om 5 rok i Fredriksfors, Delsbo, hälsar dig välkommen att flytta in och trivas! Byggåret är 1985 med en boarea om 135 kvm och en genomgående fin interiör och bra planlösning .

På entréplanet finns vardagsrum, kök, tvättstuga och badrum. En trapp upp ligger bostadens tre sovrum och ytterligare ett badrum som renoverades år 2022. Gott om rum och ytor för den stora familjen! Fastigheten bjuder också på en fin trädgårdstomt med söderläge och garagebyggnad med plats för en bil. Fiber finns anslutet och indraget i bostaden och kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning med frånluftsvärmepump som kombineras med eldning i braskamin (installerad år 2020).

På gångavstånd finner du busshållsplats vid riksväg 84 som enkelt och bekvämt tar dig till centrala Delsbo på 5 minuter och Hudiksvall på 25 minuter!

Varmt välkommen hem till Fredriksfors och vackra Dellenbygden!

Bostaden

ENTRÈPLAN

Hall
Varmt välkommen in i bostadens rymliga hall där klädavhängningsmöjligheter finns. Till höger hittar du köket och till vänster når du entréplanets vardagsrum. Badrum och tvättstuga finns rakt fram. I hallen finns en nyinstallerad braskamin (2020) som sprider värme genom bostaden. Laminatgolv, vitmålat tak och ljus mönstrad tapet på vägg.

Kök
Till höger från hallen i bostadens östra vinge finner du köket som ger plats för stor matmöbel och med ljusflöde från två fönster. Här finns bra bänkytor och skåp- och lådförvaring. Köket är utrustat med inbyggnads ugn, spishäll, fläkt, dubbeldiskho, diskmaskin och fullstor kyl och frys. Köket renoverades omkring år 2011. 

Vardagsrum
I hemmets västra vinge finns vardagsrummet med vitmålat locktak och mönstrad ljus tapet på vägg. Även i detta rum finns ljusinsläpp från två väderstreck. 

Tvättstuga
Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepumpen (fr 2015, NIBE) 

Duschrum/wc
Kakel/klinker ytskikt, kommod med handfat och skåp, wc och duschutrymme med duschdörrar

ÖVRE PLAN

Genomgångsrum
Rymligt genomgångsrum som idag fungerar utmärkt som kontor. Ligger centrerat på detta plan med utgång till balkong. 

Duschrum/wc
Nyrenoverat badrum år 2022 utrustat med duschutrymme med duschdörrar, kommod med handfat, spegel och wc. Tidstrogna färgval med ytskikt i grått och vitt. 

Sovrum 1
När du kommer upp till övre planets hall/genomgångsrum så hittar du detta sovrum till vänster som också har en anslutande klädkammare/förrådsdel. Sovrummet ger plats till en stor dubbelsäng. En mörkare mönstrad tapet på vägg. 

Sovrum 2 och 3
Till höger genom hallen/genmgångsrummet finner du två ungefär lika stora sovrum med snedtak. Det ena sovrummet i färgkulören ljusblått och det andra i ljusgult. 

Garage och trädgård

Garage på betongplatta med plats för 1 bil

Fin trädgårdstomt med gräsytor för spring och lek. På det fristående trädäcket kan du möblera med matmöbel och pergola och duka upp till middag under varma sommarkvällar!

Gemensamhetsanläggningar och Servitut

Gemensamhetsanläggning HUDIKSVALL KLUBBO GA:2
GA1 - väg

Avtalsservitut ledning, Last
21-IM4-76/570 - 1

Avtalsservitut, Last
1, 1976-01-28

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 854 000 kr
Mark, totalt värde: 169 000 kr ().
Summavärde: 1 023 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1985
Värdeår: 1985

Observera att småfastighet får ett nytt uppdaterat taxeringsvärde under år 2024. Nya taxeringsvärdet uppgår till 1 469 000 varav mark är 231 000.  

Välkommen till Fredriksfors 415!, Övrigt

Välkommen till Fredriksfors 415!

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Detaljbild, Övrigt

Detaljbild

Trädäck i trädgården, Övrigt

Trädäck i trädgården

Entréplan, Övrigt

Entréplan

Övre plan, Övrigt

Övre plan

Karta, Övrigt

Karta

Ansvarig Mäklare

Karina Henriksson

Biträdande Mäklare

Malin Bergman

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi