<
Ljusdal

Åsgatan 41

1 450 000 kr
2024-07-13 11:31
 • Utgångspris
   
 • Bostadstyp
  Snart till salu
 • Antal rum
  5 rum och kök
 • Boarea
  123 Kvm
 • Biarea
  59 Kvm
 • Tomtarea
  1037 Kvm

Charmig enplansvilla i centrala Ljusdal

Välkommen till denna rymliga och välplanerade enplansvilla på 123 kvm BOA och 59 kvm BIA, belägen i ett av Ljusdals mest attraktiva områden! Denna bostad, byggd 1973, erbjuder en perfekt blandning av klassisk charm och bekvämligheter.

När du kliver in genom entrén möts du av ljusa och luftiga ytor. Fastigheten har en äldre men välbevarad interiör som ger dig möjlighet att direkt sätta din egen prägel på varje rum. Det välplanerade köket, rymliga vardagsrummet och de generösa sovrummen gör detta till ett perfekt hem för både små och stora familjer.

Huset är utrustat med flera bekvämligheter för att underlätta din vardag. Garaget med elektronisk port och direkt ingång från insidan av huset ger dig smidig tillgång och extra förvaringsutrymme. Bergvärme som uppvärmningskälla säkerställer en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning för ditt hem.

Den lättskötta tomten på baksidan gränsar till ett mysigt skogsparti, vilket skapar en fridfull och privat atmosfär. Här finner du även en trevlig uteplats, perfekt för härliga sammankomster med vänner och familj, eller för att njuta av en lugn stund med en bok.

Bostaden är belägen i hjärtat av Ljusdal, med närhet till allt vad centrum har att erbjuda. Här har du gångavstånd till skolor, affärer, restauranger och allmänna kommunikationer, vilket gör det enkelt och bekvämt att bo här.

Detta är en unik möjlighet att förvärva en charmig villa med potential att skapa ditt drömhem. Missa inte chansen att uppleva denna pärla i centrala Ljusdal – kontakta oss idag för mer information och bokning av visning!

Bostadsbeskrivning

Välkommen in i en välkomnande och rymlig entré som ger ett första intryck av ljus och rymd. Det stora vardagsrummet med stora fönster släpper in ett fantastiskt dagsljus, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Ett fullt utröstat kök med gott om arbetsytor och här finns även plats för ett stort matbord som rymmer hela familjen. Köket är i direkt anslutning till ett allrum, vilket ger en öppen och social planlösning, idealisk för familjeliv och middagsbjudningar.

Villan har tre rymliga sovrum, alla med platsbyggda garderober för optimal förvaring. Ett av sovrummen har dessutom utgång till baksidans gräsmatta. Ett av sovrummen kan enkelt göras om till kontor eller hobbyrum efter behov. Bostaden erbjuder även en mindre WC och ett rymligt badrum utrustat med både dusch och badkar.

Från köket når du tvättstugan, som i sin tur leder vidare till groventrén. Här finner du både praktiska förvaringsmöjligheter och en dusch med tillhörande bastu. Intill groventrén ligger garaget, med utrymme för bil eller andra fordon. I anslutning till garaget finns ett förråd och ett pannrum, vilket ger ytterligare förvaringsutrymme och praktiska lösningar.

Ljusdal

Ljusdal är en charmig och naturskön ort belägen i hjärtat av Hälsingland. Här kombineras småstadens lugn och gemytlighet med närhet till storslagen natur. Med sin rika kulturhistoria och vackra omgivningar erbjuder Ljusdal ett brett utbud av aktiviteter året runt, från vandring och skidåkning till bad och fiske. Orten har ett välutvecklat serviceutbud med affärer, restauranger och skolor, vilket gör det enkelt och bekvämt att bo här. Tack vare goda kommunikationer med både tåg och buss är Ljusdal en utmärkt plats för både pendling och permanent boende.

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 851 000 kr
Mark, totalt värde: 196 000 kr ().
Summavärde: 1 047 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1973
Värdeår: 1973

Övrigt

Fastigheten säljs besiktad och med en dolda fel försäkring. 

Välkommen till Åsgatan 41, Övrigt

Välkommen till Åsgatan 41

Välkommen in, Övrigt

Välkommen in

WC, Övrigt

WC

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

., Övrigt

.

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök/allrum, Övrigt

Kök/allrum

Kök/allrum, Övrigt

Kök/allrum

Kök/allrum, Övrigt

Kök/allrum

Hall, Övrigt

Hall

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

WC, Övrigt

WC

WC, Övrigt

WC

WC, Övrigt

WC

., Övrigt

.

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

., Övrigt

.

., Övrigt

.

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

., Övrigt

.

Planritning entréplan, Övrigt

Planritning entréplan

Ansvarig Mäklare

Elias Swartswe

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi