<
Hudiksvall
Idenor Hudiksvall

Stenberg 66B

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
   
 • Bostadstyp
  Snart till salu
 • Antal rum
  7 rum och kök
 • Boarea
  243 Kvm

Våning i natursköna Stenberg, exceptionellt i form, läge och standard

Men sina 4 meter i takhöjd och många välplanerade kvadratmeter är denna våning i en klass för sig.
4-5 sovrum, två till tre allrum och öppen social yta mellan kök och vardagsrum. Två badrum och en solig stor altan med plats för flera möbelgrupper. Genomtänkt med lyxiga materialval.

Här finns många möjligheter - Kanske vill du bo stort med många kvadratmeter och har möjligheten att arbeta hemifrån? Driver du firma och vill kombinera detta med ett boende? Föreningen accepterar juridisk person som ägare.

Stenberg - den vackra natursköna platsen som ändå inte ligger långt ifrån centrum. Här har du och familjen nära till naturen och aktiviteter såsom golf, paddel, bad på närliggande brygga och skidåkning på vintern.

Föreningen har ett unikt koncept där målet är att vara helt självförsörjande i energiåtgång - rätt i tiden och med koncept som är svårslaget.

Välkommen och upplev en fantastisk plats och ett enastående boende. Kontakta mäklare Ann-Sofie Lundvall för enskilda visningar.

Beskrivning

Välkommen en trappa upp till Våningen på Stenberg. 

Stor altan med sol hela dagen och plats för flera möbelgrupper. 

Gedigen hall med plats för avhängning -  närliggande walk in garderob. 

Till vänster efter hallen finns ett stort vardagsrum / alt sovrum. Här har familjen stor soffgrupp och Tv. 

Mitt emot detta rum når man det största sovrummet som idag används som föräldrarsovrum. Sovrummet har ett eget kaklat badrum med wc, handfat och dusch. Från detta sovrum når man ett rum som används som studio idag - kan vara ytterligare sovrum/alt dressingrum. 

Längs hallen når du ytterligare 3 sovrum - alla med takbjälkar. 

Stort kalkat badrum med badkar och dusch, wc, handfat. samt tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Bänkyta, skåp och ho. Stor garderob intill för hela familjens kläder. 

Stor öppen planlösning med kök och köksö. Kök från Puustelli, bänkskiva i keramik. Vitvaror från Miele: kyl, frys, diskmaskin, ugn, ångugn med microfunktion samt fläkt. Gashäll från Smeg.

I den öppna planlösningen finns flera olika rum. Ett stort matrum med plats för stor möbel samt umgängesyta. Fin utsikt över trädgården och golfbanan med stora glaspartier. Från detta rum når man balkongen. (Bygglov finns för att bygga större balkong) Rummet har dragdörrar som kan skilja av detta rum, alt öppna upp. 

Intill matrummet finns ett kontor som också kan användas som sovrum. Intill köksön finns stor yta för umgänge - idag finns stor soffgrupp här. 

Ytan med kök och vardagsrum är fantastisk i rymd och möjligheter - här kan du skapa din egna lösning beroende på dina behov.  


Till lägenheten finns två förråd, ett i samma hus och ett till vid garaget samt garageplats. 

Brf Stenberg är ett living lab för framtidens energiförsörjning av fastigheter. I samverkan med VW finns den första stationära installationen av laddare som bistår bilen med att leverera energi. Bilen agerar energilager för den energi som solcellerna producerar. 8 ID.4 GTX ingår i projektet, där medlemmarna bistår projektet med att använda bilarna. Projektet ska pågå under minst ett år, start 15 november 2023.

 

Allmän information

8 bostadsrättslägenheter, från 116 – 243 kvm. Konverterade från ett kulturarv med tillägg av nytt.

Vart hus har sin karaktär och sin historia. Tidsspannet är stort, över 300 år. Målsättningen att bevara varje byggnads identitet i den nya gestaltningen har resulterat i åtta unika lägenheter. En familj av starka individer som delar ett tydligt Stenbergs-DNA.

 

I månadsavgiften ingår kostnader för värme, varmt och kallt vatten, fiber, sophantering och snöröjning. Hushållsel debiteras separat. Föreningsavgift erläggs kvartalsvis.

 

Kök, Övrigt

Kök

Detalj matplats, Övrigt

Detalj matplats

Altan vid entre, Övrigt

Altan vid entre

Gemensam brygga, Övrigt

Gemensam brygga

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Hall mot vardagsrum, Övrigt

Hall mot vardagsrum

Hall, Övrigt

Hall

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Föräldrarsovrum med badrum, Övrigt

Föräldrarsovrum med badrum

Föräldrarsovrum, Övrigt

Föräldrarsovrum

4 meter i takhöjd, Övrigt

4 meter i takhöjd

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Detaljbild kök, Övrigt

Detaljbild kök

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Matplats, Övrigt

Matplats

Kontor / Sovrum, Övrigt

Kontor / Sovrum

Övrigt

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Trädgård, Övrigt

Trädgård

Äppelblom, Övrigt

Äppelblom

Ansvarig Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi