<
Hudiksvall

Galjonsgatan 5

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  3 995 000 kr
 • Bostadstyp
  Bostadsrätt
 • Antal rum
  4 rum och kök
 • Boarea
  112 Kvm

Ljus, fräscht, nytt och havsnära - egen gräsyta med uteplats

Unikt för en bostadsrätt är att ha en egen grästäppa med uteplats och utsikt över havet och båthamnen. Dessutom har altanen en generös inglasad samt en öppen del - bara att välja efter väder och vind. Denna omtyckta förening var först ut av de tre husen på Parkhyllan. Bostaden har tre rum för privat bruk, två badrum och en stor, social planlösning med kök, allrum och matrum. Övernattningslägenhet i huset.
Varmt välkommen hit, varmt välkommen hem//

Bostadsbeskrivning

En av de starka föreningarna bland nyproduktionerna - Galjonsgatan 5,  här kan nu erbjudas en fantastisk lägenhet i markplan vilket gör villakänslan nästintill likvärdig. Drick morgonkaffet med gräset mellan tårna, grilla när vänner, familj och grannar hälsar på och lägg dig på ditt badlakan i solen för en skön stund. Lättskött och minimalt underhåll.

Hallen har en extra avstickare för ytterkläder, så att du får en trevligare upplevelse när du kliver in i hallen. Separat förråd. Närmast finner vi ett av två helkaklade badrum - badkar/dusch, wc och handfat. Även kompletterat som tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Plats för klädvård. Det andra badrummet har även ett badkar.

På höger hand har vi de tre rummen för dubbel- eller enkelsängar. Förvaring i garderober.

Ett vackert trägolv av ek ligger enhetligt över hela bostaden. Rakt fram slås du av utsikten mot Hudiksvallsfjärden och  den intilliggande båthamnen. Här finns möjlighet till egen båtplats för att enkelt ta dig ut i vår lättillgängliga skärgård.

Allrummet har stora ljusinsläpp från tre håll vilket gör upplevelsen till något extra. Köket går i ljusa färger och köksön ger en praktisk matlagningsyta. 

Här kan jag lova att det är lätt att trivas - inte bara med bostaden utan även det geografiska läget med både matbutik, tågstation och såklart stadens centrum på en kort promenads avstånd. 

För din bil finns garage eller carport, parkering för gästerna och den gemensamma exteriören har vackra blomstersängar, grillplats och gemensamma ytor. Luftvärmepump främst för behaglig svalka om sommaren. Och fiber är förstås indraget.

Man kan väl säga att detta är en lägenhet för den lite mer kräsne, som kräver lite mer och som uppskattar något utöver det vanliga. 

Varmt välkommen, och gör som många andra som fått chansen - unna dig ett boende på Galjonsgatan//

 

Välkommen till Galjonsgatan 5, Övrigt

Välkommen till Galjonsgatan 5

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Gemensamma ytor, Övrigt

Gemensamma ytor

I trädgården, Övrigt

I trädgården

Uteplats, Övrigt

Uteplats

Hall, Övrigt

Hall

Hall, Övrigt

Hall

Badrum 1, Övrigt

Badrum 1

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Allrummet, Övrigt

Allrummet

Matplats, Övrigt

Matplats

Sovrum 1, Övrigt

Sovrum 1

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum 2, Övrigt

Sovrum 2

Sovrum 3, Övrigt

Sovrum 3

Badrum 2, Övrigt

Badrum 2

Badrum 2, Övrigt

Badrum 2

Planritning, Planlösningar

Planritning

Ansvarig Mäklare

Anki Sulser

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi