<
Hudiksvall
Delsbo

Edevägen 12

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  1 750 000 kr
 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  7 samt rum i källaren
 • Boarea
  176 Kvm
 • Biarea
  50 Kvm
 • Tomtarea
  1496 Kvm

Charmig, central och generös villa med plats för den stora familjen. BESIKTAT

På en stor hörntomt finner vi denna bostad, med det centrala läge som gör att du har gångavstånd till det mesta. Huset har renoverats med bl a nytt tak, nytt kök och badrum. Elen är omdragen och energiklass A ger huset en prestanda utöver det vanliga. Möjlighet till generationsboende, uthyrning eller kanske eget företagande i husets souterrängplan. Vackert allrum med parkett, bibliotek, matrum, bergvärme och ett rymligt garage med elstyrd port.
Varmt välkommen att boka visning//

Filmad visning

Bostadsbeskrivning

Den nya entrédörren tar oss till hallen vilken fördelar det första planets rum. Till höger har vi det nya skogsgröna köket från 2020 vilket är väl utnyttjat med smart förvaring. Även alla vitvaror byttes 2020 och belysningen går via plejd.  Matrummet intill har liksom stora delar av övriga planet en fin ekparkett och stora ljusinsläpp, utgång till en generös altan belagd med skifferplattor och smidesräcke runt omkring. Här är sol en stor del av dagen och önskas skugga finns en altanmarkis. Öppen planlösning mot det vackra allrummet vilket ger en stor social yta med en charmig öppenspis och ljusinsläpp från tre håll. Alla fönster i både matrum och allrum har extra ljudisolering och inbyggt solskydd.

Här finns också ett sovrum mot öster vilket idag används som bibliotek. Samt en wc med handfat.

Hela huset har nydragen el med jordfelsbrytare.

En trappa upp har vi ett centralt placerat allrum med plats för soffa och tv. Två sovrum är vända mot öster varav det ena har utgång till balkong.  Det större sovrummet är vänt mot väster och har en mysig och praktisk walkin-closet. Nytt fönster med ett inbyggt mörkt solskydd. Kattvindar och linneskåp finns för ytterligare förvaring samt ett vackert badrum med golvvärme, duschväggar i glas, en vägghängd toalett och en stor kommod, totalrenoverat 2019.

En trappa ner finner vi källarplanet. Badrummet har ett litet inbyggt badkar, handfat samt en ny wc. Här finns också ett litet kök med matplats, ett allrum samt ett sovrum. Egen ingång. Detta kan fungera för tex tonårsbarnen eller annan generation, uthyrning eller alternativt om du driver ett eget företag och behöver utrymme för det. Hobbyrum med snickarbänk. Här finns också ett förråd och en generös fullt fungerande matkällare. Pannrum med bergvärmepumpen samt en tvättstuga med två maskiner och ett torkskåp.

Inkommande vatten gjordes nytt 2020.

Tomten är en av de större i området. På gården finns en lummig trädgård och plats för parkering. Tre sorters äpplen fördelat över årstiderna samt hallon och vinbärsbuskar. Här finns garage på gjuten platta med en ny elstyrd port och utrymme för hobby och förvaring.

Delsbo är en pärla som verkligen representerar den hälsingska landsbygden. Skolan erbjuds från förskoleklass upp till nian, och här finns både bibliotek och simhall. I centrum finner du allt från matbutiker, kläder, jakt och blommor till bensinmack, frisör och bank. Nya och gamla restauranger har ett gediget utbud och kommunikationerna till närliggande orter såsom Ljusdal och Hudiksvall är flertaliga. Badplats på gångavstånd, och inom 30 minuter har du två slalomanläggningar - Järvsö och Hassela. De båda Dellensjöarna är två av de ting liksom de välbesökta musikstämmorna om somrarna, som satt Delsbo och bygden omkring på kartan.  

Planritning kommer inom kort.

Välkommen till Delsbo och Edevägen, med en hemtrevlig planlösning, gott om rum och extra utrymmen. Här finns dessutom möjlighet till ett snabbt tillträde.

 

Välkommen till Edevägen 12 i centrala Delsbo, Övrigt

Välkommen till Edevägen 12 i centrala Delsbo

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Hall/entré, Övrigt

Hall/entré

Hall, Övrigt

Hall

Allrum, Övrigt

Allrum

Allrum med öppenspis mot matplats, Övrigt

Allrum med öppenspis mot matplats

Matplats, Övrigt

Matplats

Från matplats mot kök och trappa, Övrigt

Från matplats mot kök och trappa

Kontor/sovrum på entréplanet, Övrigt

Kontor/sovrum på entréplanet

Kontor/sovrum på entréplanet mot hall och kök, Övrigt

Kontor/sovrum på entréplanet mot hall och kök

Detalj, Övrigt

Detalj

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Toalett entréplan, Övrigt

Toalett entréplan

Entré och trapp till övre plan, Övrigt

Entré och trapp till övre plan

Allrum övre planet, Övrigt

Allrum övre planet

Sovrum 1 på övre planet, Övrigt

Sovrum 1 på övre planet

Sovrum 2 på övre planet, Övrigt

Sovrum 2 på övre planet

Sovrum 3 på övre planet, Övrigt

Sovrum 3 på övre planet

Badrum, Övrigt

Badrum

Rum i souterrängplan, Övrigt

Rum i souterrängplan

Kök i souterrängplan, Övrigt

Kök i souterrängplan

Bergvärme 2011, Övrigt

Bergvärme 2011

Tvättstuga, Övrigt

Tvättstuga

Snickarbod, Övrigt

Snickarbod

Badrum i källaren, Övrigt

Badrum i källaren

Detalj, Övrigt

Detalj

Varmt välkommen till Edevägen, Övrigt

Varmt välkommen till Edevägen

Ansvarig Mäklare

Anki Sulser

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi