<
Hudiksvall
Bjuråker

Svågavägen 8

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  1 950 000 kr
 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  5 R.O.K
 • Boarea
  135 Kvm
 • Biarea
  70 Kvm
 • Tomtarea
  44663 Kvm

På sjötomt med egen strand och ca 4,5 ha mark

Välkommen till Norrdellen - en nyrenoverad villa/gård med ca 4,5 Hektar mark ända ner till strandkanten. Här finns växthus och ett planerat område för friodling. Omkringliggande ängs- skog- och åkermark med möjlighet för större odling eller att ha djur. Garage, förråd och övriga generösa utrymmen, bl a lada och loge/verkstad.
Bostaden har professionellt renoverats 2023/2024 med hög finish - nya badrum, nytt kök, ytskikt, golv, nydragen el, inglasad veranda mm.
Vänligen kontakta mäklaren för mer information och visning//

Bostadsbeskrivning

Vem drömmer inte om en sjötomt vid Dellen? När den dessutom bjuder på ca 4,5 ha mark, med eget vedtag och där någon annan redan har renoverat bostaden. Huset har en gång bestått av två bostäder. Idag är de sammanslagna och bostaden består av två fulla plan med rymliga rum. 

Entrén är generöst tilltagen med gott om plats för ytterkläder. Här finns en ny wc med handfat - kakel och klinker med golvvärme. Allrummet har plats för både matgrupp och soffor, utgång till den glasade verandan med infravärme och utsikt över trädgården och vidare ner mot Sördellens vatten.

Köket är bara några månader gammalt och har väl tilltagna ytor för matlagning. Bänkskivor i granit, spis med integrerad fläkt och de flesta vitvaror håller  energiklass A. Ett behagligt vinylgolv gör underlaget skönt att gå på och dämpar ljudnivån. Plats för matgrupp.

En trappa upp har vi ytterligare ett allrum, stort och med en centralt placerad öppen spis. Den används dock inte idag - skick okänt. Badrummet har kakel och klinker med golvvärme, takdusch, wc och handfat.

Den rymliga vinden om ca 70 kvm med högt i tak och nås via luckan på övre plan. Möjlighet finns att utöka bostaden här med ytterligare ett plan och tex två stora sovrum.

Här fördelas de tre sovrummen vilka även de har nya ytskikt och ombyggda för att passa den nya familjen. De flyttar nu utomlands varför de väljer att sälja huset i Bjuråker.

I källarplanet finns generösa utrymmen som förråd, matkällare, pannrum, tvättstuga med ny Samsung tvättmaskin och torktumlare - och mera förråd. Nyare kyl och frys. Garage med gjuten platta.

Här finns också utrymme med möjlighet att rusta för djurhållning. Plats för verkstad för tex snickeri och hobby med källare och två kapell till båt och släp. I trädgården finns en planerad trädgård med tillhörande växthus. 

Går du över gräset, mellan träden och ner mot sjön så finns där ett par lador/båthus i sämre skick. Men de finns där... nära vattnet. Här är också plats för bad och båt.

Idag skiljer en dunge med fastighetens egna småträd vattnet från den övriga marken. Röjs den undan har du fri sikt från huset och ända ner till Dellen - en verklig pärla i Hälsingland som tåls att vila ögonen på.

Huset är rymligt, mångsidigt och lämpligt för familj som vill ha hästar eller andra djur, odla eller ha ett högkvalitativt fritidshus med ett idylliskt läge.

Området har det bästa av det mesta. Inom 3 minuter nås skola, matbutik, pizzeria, äldreboende mm. Delsbo vilket ligger inom 10 minuter erbjuder större matbutiker, restauranger, bank, skolar mm. Kommunikationer finns.

Hela Dellenbygden är mycket populär bl a just för sin geografiska placering, mitt i landet, i Hälsingland, med en fantastisk natur med berg och vatten runt om. Två skidanläggningar inom ca 40 minuter, Järvsö och Hassela. Bra fiske, vandringsleder, bär- och svampmarker, cykling mm. Här finns ett starkt kulturliv med bl a de årliga musikstämmorna i Delsbo och Bjuråker. Avholmsberget populära restaurang och utsiktsplats ligger strax intill.

Energiklass B (2015). Fiber är på väg att dras in.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och att boka visning//

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Utsikt mot Norra Dellen, Övrigt

Utsikt mot Norra Dellen

Exteriör, Övrigt

Exteriör

På gården, Övrigt

På gården

Förråd/verkstad, Övrigt

Förråd/verkstad

Välkommen till Svågavägen 8, Övrigt

Välkommen till Svågavägen 8

Förråd/verkstad, Övrigt

Förråd/verkstad

Den egna vattenlinjen, Övrigt

Den egna vattenlinjen

Växthus på gården, Övrigt

Växthus på gården

Trädgården, Övrigt

Trädgården

Lada, Övrigt

Lada

Uthus, Övrigt

Uthus

Mot vattnet, Övrigt

Mot vattnet

Egen strand, Övrigt

Egen strand

Åkermark/äng/skog, Övrigt

Åkermark/äng/skog

Hall/entré, Övrigt

Hall/entré

Allrum, Övrigt

Allrum

Allrum, Övrigt

Allrum

Allrum, Övrigt

Allrum

Altan med utsikt över Norra Dellen, Övrigt

Altan med utsikt över Norra Dellen

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Detalj kök - granitskivor, Övrigt

Detalj kök - granitskivor

Detalj kök, Övrigt

Detalj kök

Wc på entréplan, Övrigt

Wc på entréplan

Hall/entré, Övrigt

Hall/entré

Allrum på övervåningen, Övrigt

Allrum på övervåningen

Sovrum 1, Övrigt

Sovrum 1

Sovrum 2, Övrigt

Sovrum 2

Sovrum 2, Övrigt

Sovrum 2

Sovrum 3, Övrigt

Sovrum 3

Badrum, Övrigt

Badrum

Badrum, Övrigt

Badrum

Källare, Övrigt

Källare

Tvättstuga, Övrigt

Tvättstuga

Källare, Övrigt

Källare

Källare, Övrigt

Källare

Garage, Övrigt

Garage

Vid stranden, Övrigt

Vid stranden

Flygfoto, Övrigt

Flygfoto

Vy över Dellen, Övrigt

Vy över Dellen

Vy över Dellen, Övrigt

Vy över Dellen

Vy över Dellen, Övrigt

Vy över Dellen

Varmt välkommen!, Övrigt

Varmt välkommen!

Ansvarig Mäklare

Anki Sulser

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi