<
Ljusdal
Tallåsen

Bäckebovägen 13

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  750 000 kr
 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  3 Rum och kök
 • Boarea
  73 Kvm
 • Biarea
  76 Kvm
 • Tomtarea
  1282 Kvm

Välkommen till ditt drömhem i idylliska Tallåsen!

Nu har du chansen att förvärva en charmig enplansvilla med källare i den mysiga byn Tallåsen, belägen strax utanför Ljusdal i Ljusdals Kommun. Här bor du i en harmonisk miljö med närhet till skog och natur, perfekt för dig som uppskattar lugn och ro men samtidigt vill vara del av en levande och engagerad bygemenskap.

Denna välplanerade villa på 73 kvm erbjuder en utmärkt rumsfördelning med tre rum och ett kök. Här har varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt för att skapa en lättskött och funktionell bostad. Villan är inredd med omtanke och praktiska lösningar, vilket gör den idealisk för både små familjer och par.

Huset är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vardag. Köket är funktionellt, perfekt för dig som gillar att laga mat och umgås. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats för avkoppling och samvaro.

Fastigheten stoltserar med en mysig tomt där du kan låta dina gröna fingrar arbeta. Här finns utrymme för att så blommor, odla grönsaker eller kanske anlägga en härlig uteplats för sommarens alla grillkvällar. Tomten ger även möjlighet till andra utomhusaktiviteter och barnlek.

Tallåsen är känt för sin starka byanda och här engagerar sig invånarna i olika projekt för att hålla byn levande och trivsam. Som boende här blir du en del av ett aktivt och socialt sammanhang där alla känner alla och hjälps åt. Bygden erbjuder även en fantastisk natur med skogar och vandringsleder, vilket gör det enkelt att njuta av friluftsliv året runt.

Trots det lantliga läget har du endast en kort bilresa in till Ljusdal där du finner all service och shopping du kan tänkas behöva. Här finns skolor, mataffärer, restauranger och mycket mer.

Ta chansen att förvärva denna mysiga enplansvilla i Tallåsen – här får du det bästa av två världar med naturens lugn och en levande bygemenskap inom räckhåll. Välkommen hem!

Kontakta oss för mer information och visning. Vi ser fram emot att få visa dig detta underbara hem!

Rumbeskrivning

Välkommen in, här finner du som köpare en inbjudande hall med avhängningsplats för ytterkläder och skor, vilket skapar en välkomnande och praktisk entré till hemmet.

Stort och fullt utröstat kök med matplats. Här finns allt du behöver för att laga mat och umgås med familj och vänner. Intill köket finns ett extra utrymme som kan användas som kontorsyta, perfekt för dig som arbetar hemifrån eller behöver en kreativ hörna.

Mellan kök och hall finns ett badrum utrustat med dusch och tvättmaskin, vilket gör din dagliga rutin enkel och bekväm.

Ett rymligt och inbjudande vardagsrum med en mysig kamin. Denna plats blir snabbt hemmets samlingspunkt där du kan koppla av och njuta av stunder med familj och vänner.

Stort sovrum med gott om plats för förvaring. Här kan du skapa din personliga oas för en god natts sömn.

I källaren finns praktiska förvaringsutrymmen samt ett pannrum, vilket erbjuder extra utrymme för dina ägodelar och gör hemmet ännu mer funktionellt.

Övrigt

Fastigheten säljs med besiktnings samt en dolda fel försäkring. 

Bygglov finns för färgändring av panel.

Välkommen till Bäckebovägen 13, Övrigt

Välkommen till Bäckebovägen 13

Välkommen in, Övrigt

Välkommen in

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

., Övrigt

.

Kök, Övrigt

Kök

., Övrigt

.

., Övrigt

.

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

WC, Övrigt

WC

WC, Övrigt

WC

WC, Övrigt

WC

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Ansvarig Mäklare

Elias Swartswe

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi