<
Hudiksvall
Delsbo

Knutslundavägen 10

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  1 950 000 kr
 • Bostadstyp
  Snart till salu
 • Antal rum
  5 -6 rum och kök
 • Boarea
  159 Kvm
 • Biarea
  63 Kvm
 • Tomtarea
  981 Kvm

Stor villa i lugnt barnvänligt område

Knutsunda ligger som en egen liten by inte långt från skola, sjön, ridhuset och pulkabacken. Området har ingen genomfartstrafik men fina grönytor runt om och sjön ett stenkast bort.
Den här villan har generösa utrymmen både i antal rum och fina ytor. Garage med ny port och dörr direkt in i huset. Baksidan ligger ut mot allmänning och lekplatsen finns i närheten.

Säljarens välkomnande

”Välkommen till vår lugna vrå här på Knutslundavägen, den trevligaste gatan i hela Delsbo (enligt oss). Vi hoppas ni ska trivas i detta hus lika mycket som vi har gjort och att huset tar hand om er lika väl som det har tagit hand om oss.” 

Bostaden

Du kan parkera bilen ute framför huset eller köra in i garaget genom den automatiserade porten och gå direkt in i bostaden. 

Hallen är rymlig och möblerbar och in till vänster kan du hänga av dig dina ytterkläder. 

Köket renoverades 2020 och ligger öppet mot matplatsen i den södra delen av huset. En praktisk köksö delar av men du får ändå rymden och ljuset. Från köket kan du även gå ut till den öppna uteplatsen.

Eftersom du har öppna ytor mellan rummen i nedre plan ligger ett snyggt enhetligt golv ända från hallen via köket och in i vardagsrummet. 

Vardagsrummet har dörr ut till den inglasade altanen på baksidan. 

Vid hallen i entréplan finns även ett badrum med dusch, våtrumsmatta och våtrumstapet. 

Övre plan

En trappa upp finns sovrumsavdelningen med tre sovrum ett ljust allrum och ett badrum. Även här har sovrummen fått enhetliga klickgolv. Det större rummet är möjligt att dela upp i två om man är en riktigt stor familj. 

Badrummet renoverades 2020 med våtrumsmatta, våtrumstapet och rymlig dusch.

Från hallen i nedre plan kan du gå vidare in i tvättstugan med dörr ut till groventrén och förråden samt garaget. Här finns gott om förvaringsutrymme och även ett extra gästrum. Du får en väldigt praktisk planlösning där du kan förvara alla blöta kläder, vagnar och annat utan att släpa in det i hallen. Dessutom kan du gå direkt in i huset från garaget med barn och matkassar. 

Trädgården

Trädgården ligger i huvudsak på baksidan av huset ut mot allmänningen. Den ger möjligheter till både odling och studsmatta men eftersom den inte är så stor är den lättskött för den som bara vill njuta av lugnet. 

Området

Här finns möjligheter för det mesta. På sommaren kan man leka i lekplatsen, spela boll, bada i Avasjön eller klättra i träd på Tallbacken. På vintern finns pulkabacke och ibland även skoterspår där du kan åka längdskidor. 

Det är gångavstånd till skolan, affärer och bussar. Båthamn, ridskola, konstutställningar i Fiskredskapsfabriken precis i närheten. 

 

Knutslundavägen, Övrigt

Knutslundavägen

Området, Övrigt

Området

Framsidan, Övrigt

Framsidan

Trädgård, Övrigt

Trädgård

Hall, Övrigt

Hall

Kök, Övrigt

Kök

En stund för vila, Övrigt

En stund för vila

Kvällsdopp, Övrigt

Kvällsdopp

Lekplats, Övrigt

Lekplats

Ansvarig Mäklare

Karina Henriksson

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi