<
Ljusdal
Järvsö

Kramsta Gästgårdsvägen 5

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  1 295 000 kr
 • Bostadstyp
  Bostadsrätt
 • Antal rum
  1 rum och kök
 • Boarea
  21 Kvm

Välplanerad 1:a med hotellkänsla – Kramsta Gästgårdsvägen 5 i Järvsö Lodge.

Kramsta Gästgårdsvägen 5 är en charmig och modern lägenhet belägen i föreningen Järvsö Lodge, ett nytt bostadsprojekt som invigdes 2021. Denna välplanerade 1a på 21 kvm erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig och är inrett med omsorg och stil. Lägenheten är utformad för att maximera utnyttjandet av utrymmet och ger dig en trivsam och bekväm vistelse.

Lägenhetens huvudutrymme är smart möblerat och inkluderar ett sovrum med tillräckligt utrymme för en bekväm säng. En rymlig WC som är utrustad med en dusch och ett torkskåp för din bekvämlighet. En klädkammare som erbjuder extra förvaringsutrymme och som även kan användas som ett litet kontor för den som vill ha en tyst plats att arbeta på under semestern. Köket är välutrustat med moderna apparater, inklusive en kyl, frysfack, spis, mikrovågsugn och diskmaskin. Det ger dig möjlighet att enkelt laga dina egna måltider och njuta av dem i komforten av din egen lägenhet. I köket finns det även matplats för 3 personer.

Föreningen Järvsö Lodge har ett antal gemensamma utrymmen och faciliteter som boende har tillgång till. Dessa inkluderar gemensamma balkonger där du kan koppla av och njuta av frisk luft, tvättrum för tvättbehov, ett pjäxrum för vinterutrustning, en bastu och ett spa-rum för avkoppling och välmående. Föreningen erbjuder också förråd för extra förvaring, en cykel- och vallabod för utomhusaktiviteter samt gemensamhetsutrymmen för samkväm med bland annat biljard och dart där du kan umgås med grannar och vänner framför en öppen spis. Slutligen finns även en restaurangdel som ger dig möjlighet att avnjuta läckra måltider utan att behöva lämna fastigheten. Restaurangdelen drivs av Peter Brolin Gastronomi. Du som köpare får även tillgång till gratis parkeringsplats precis utanför fastigheten, även flera laddstolpar för elbilar finns att tillgå utanför fastigheten där kostnaden är 3kr/kWh.

Kramsta Gästgårdsvägen 5 i Järvsö Lodge erbjuder en komplett och bekväm livsstil för de som söker ett modernt boende i en vacker omgivning. Med alla dessa faciliteter och ett centralt läge i Järvsö, är det en idealisk plats för avkoppling och rekreation året runt.

Järvsö

Upptäck Järvsö - En året runt-semesterort av sällan skådat slag. 

Välkommen till Järvsö, en levande ort där passionen för att ta hand om sina gäster brinner starkt året om. Med en stor dos glädje och värme som smittar av sig, är Järvsö den ultimata destinationen för en minnesvärd semester.

Järvsö är präglat av en otrolig naturskönhet. Oavsett om du besöker orten under sommaren eller vintern, finns här aktiviteter och upplevelser för alla.

Vintertid bjuder Järvsö på en fantastisk skidupplevelse. Järvsöbacken var Sveriges andra alpina anläggning och har sedan 1937 erbjudit spännande skidåkning med 20 nedfarter, åtta liftar, och en imponerande snowpark. Järvsöbacken är en av Sveriges mest besökta skidanläggningar.

För längdskidåkning beger man sig till grannbyn Harsa, där finns det cirka 85 km längsskidspår. Järvsö Lodge fungerar utmärkt som en bekväm bas för ditt äventyr, med endast 15 minuters bilresa till Harsa och 6 minuter till Järvsöbacken. 

Under sommarsäsongen är Järvsö Bergscykel park din destination för spännande cykling. Från mitten av maj till slutet av oktober kan du utforska downhill-leder i alla svårighetsgrader. Parken, designad av det kanadensiska företaget Gravity Logic, har blivit en av Sveriges mest populära cykelparker. Här finns allt från enkla gröna leder till hisnande svarta för den mest äventyrliga cyklisten.

För padelentusiaster finns det två nybyggda utomhusbanor och en modern inomhushall, vilket gör det till en perfekt plats de padeltokiga. 

Ett besök på Nordens Vildmarkspark, är en minnesvärd upplevelse för hela familjen. Här kan du möta Nordens vilda djur i en fantastisk naturlig miljö. Björnar, vargar, lodjur, rävar, renar och berguvar är bara några av de fascinerande varelser du kommer stöta på. Promenera längs den tre kilometer långa trätrottoaren i din egen takt och njut av grillplatser längs vägen.

För avkoppling och bad kan du besöka Kyrkbybadet med sin mysiga sandstrand, eller ta en tur till Torön mitt i Ljusnan där en badstrand, restaurang och beachvolleyplan väntar. Om du föredrar en spegelblank sjö för simning, kan du ta bilen till Kalvsjön eller Sorttjärn och hoppa från badbryggor med trampolin. Vid sämre väder finns inomhushallar i grannbyarna som erbjuder andra roliga aktiviteter.

Upptäck Järvsö och låt dig förtrollas av dess skönhet, äventyr och kultur. Vare sig du längtar efter skidåkning, cykling, djurupplevelser eller kulturella utflykter, så har Järvsö allt du behöver för en minnesvärd semester året om. Välkommen till en plats där glädjen är ständigt närvarande och där gästfrihet är en självklarhet.

Möjligheter till uthyrning

Lodge service erbjuder dig som uthyrare service i världsklass. Där får du hjälp med det mesta du behöver hjälp med när det kommer till uthyrningen. 

Nuvarande ägare hade lägenheten uthyrd 140 nätter 2022. 

Järvsö Lodge

För mer information kring Järvsö Lodge rekommenderar vi deras webbsida: 

https://jarvsolodge.se/ 

Välkommen till Kramsta Gästgårdvägen 5, Övrigt

Välkommen till Kramsta Gästgårdvägen 5

Välkommen in, Övrigt

Välkommen in

Sovplats, Övrigt

Sovplats

Sovplats, Övrigt

Sovplats

Sovplats, Övrigt

Sovplats

Kontorsplats, Övrigt

Kontorsplats

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Hall, Övrigt

Hall

WC, Övrigt

WC

WC, Övrigt

WC

., Övrigt

.

., Övrigt

.

Gemensamhetsutrymme, Övrigt

Gemensamhetsutrymme

Gemensamhetsutrymme, Övrigt

Gemensamhetsutrymme

Gemensamhetsutrymme, Övrigt

Gemensamhetsutrymme

Gemensamhetsutrymme, Övrigt

Gemensamhetsutrymme

Gemensamhetsutrymme, Övrigt

Gemensamhetsutrymme

Gemensamhetsutrymme, Övrigt

Gemensamhetsutrymme

Gemensamhetsutrymme, Övrigt

Gemensamhetsutrymme

Bastu, Övrigt

Bastu

Bastu, Övrigt

Bastu

Cykel och vallabod, Övrigt

Cykel och vallabod

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Ansvarig Mäklare

Elias Swartswe

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi