<
Hudiksvall
Näsviken

Morkullevägen 13

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  1 495 000 kr
 • Bostadstyp
  Snart till salu
 • Antal rum
  3 rum och kök
 • Tomtarea
  1580 Kvm
 • Boarea
  58 Kvm

Charmig 3 rum och kök-stuga med närhet till Dellen - Morkullevägen 13

Söker du en mysig stuga med närhet till vatten? Då är Morkullevägen 13 din drömdestination! Denna 3-rum och kök-stuga erbjuder dig som köpare allt du behöver och lite till. Fastigheten ligger bra beläget med närhet till sjön Dellen, vilket ger dig tillgång till en mängd vattenaktiviteter, inklusive fiske, bad och underbara båtturer. Om du äger stugan har du möjlighet att få en egen båtplats, vilket är perfekt för de som älskar sjölivet. Tomten är stor och generös, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhusaktiviteter som trädgårdsarbete, grillkvällar och lek. På gården finns ett användbart uthus, som kan användas för extra förvaring eller som en kreativ ateljé.

Fastigheten är i gott skick och värms upp med både el och en mysig kamin, vilket gör att du kan trivas här året runt, oavsett säsong. Belägen i ett charmigt stugområde, omgiven av vacker natur och skog, erbjuder Morkullevägen 13 en unik möjlighet att äga en stuga där du kan koppla av och komma bort från vardagens stress.

Bostadsbeskrivning

Morkullevägen 13 erbjuder dig som köpare ett rymligt vardagsrum, perfekt för avkoppling och socialt umgänge, två mysiga sovrum med gott om plats för familj och vänner att bo över eller för en liten tillflyktsort. Ett praktiskt kök ger möjlighet att förbereda läckra måltider att avnjuta i stugans trevliga atmosfär. Dessutom finns en WC med dusch för att göra din vistelse bekväm och praktisk.

Omgivning

Välkommen till Morkullevägen 13, Övrigt

Välkommen till Morkullevägen 13

Välkommen in, Övrigt

Välkommen in

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Kök, Övrigt

Kök

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Kök, Övrigt

Kök

WC med dusch, Övrigt

WC med dusch

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Uthus, Övrigt

Uthus

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

Ansvarig Mäklare

Elias Swartswe

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi