<
Ljusdal
Järvsö

Grönåsvägen 54

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  850 000 kr
 • Bostadstyp
  Fritidshus
 • Antal rum
  5 rum och kök
 • Tomtarea
  1245 Kvm
 • Biarea
  112 Kvm
 • Boarea
  129 Kvm

Charmig fastighet med stor potential i natursköna omgivningar!

Välkommen till Grönåsvägen 54, en charmig fastighet som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en naturnära och idyllisk miljö strax utanför Järvsö. Fastigheten erbjuder dig som köpare 3 rum och kök plus möjligheter till att inredda källaren med ytterligare två rum, vilket ger dig gott om utrymme att anpassa bostaden efter dina önskemål. Visst renoveringsbehov finns, men detta ger möjligheter att skapa ett hem som speglar din personlighet och stil. Ett rymligt garage ingår i fastigheten och erbjuder gott om plats för skotrar och andra fordon. Här kan du hålla dina ägodelar säkra och skyddade i alla väderlekar.

Fastigheten ligger strategiskt till med närhet till både Harsa och Järvsö. Här har du tillgång till lokala bekvämligheter, butiker och restauranger. Samtidigt kan du njuta av den avkopplande miljön med naturen som granne och möjligheten till härliga promenader och friluftsaktiviteter. Här omges du av en vacker lantlig omgivning med betande kor och pittoreska bondgårdar i närheten. Fastigheten är omgiven av grönska och fridfullhet, vilket ger en oas av ro i vardagen.

Grönåsvägen 54 är en fastighet med stor potential och en lantlig charm som är svår att motså. Med några renoveringar kan du skapa ditt drömboende i en avkopplande miljö med närhet till allt du behöver. Kontakta oss för mer information eller boka en visning och upptäck möjligheterna som detta hem har att erbjuda.

Filmad visning

Bostadsbeskrivning

Grönåsenvägen 54 erbjuder idag dig som köpare på entréplan en rymlig hall, WC med dusch, kontor/sovrum, stort och rymligt kök med kyl, frys och spis. Ett stort vardagsrum med utgång till trallen och ett rymligt sovrum. 

En trappa ner finner du som köpare ett allrum som fungerar utmärkt att ha som sovrum/vardagsrum, kontor/mindre sovrum, pannrum, jordkällare, WC och ett stort förråd där du kan förvara diverse saker såsom sktorar och andra fordon. 

Omgivning

Grönåsvägen 54 är en fastighet som ligger i en naturskön miljö endast 8 minuter från turistorten Järvsö. Platsen erbjuder en fridfull och idyllisk omgivning med närhet till vacker natur. Området präglas av skog och grönska, och det ger en känsla av lugn och ro. Här kan du som köpare njuta av den svenska landsbygdens charm och avkoppling samtidigt som man har tillgång till bekvämligheter och aktiviteter i närheten.

Järvsö är idag en liten ort som har mycket att erbjuda både boende och besökare. Platsen är omgiven av en naturskön miljö med skogar och vackra landskap, vilket gör den till en idealisk destination för naturentusiaster. Här kan du under sommarsäsongen njuta av mountainbiking och vandring och under vintern kan ni roa er med skidåkning och afterski. Järvsö och Grönåsvägen 54 är en perfekt plats för dig som vill ha en blandning av skog och natur men ändå närhet till dagligvaruhandeln och restauranger.

Varmt välkommen att boka in en visning. 

Övrigt

Fastigheten är besiktad och säljs med en doldafelförsäkring.

Välkommen till Grönåsvägen 54, Övrigt

Välkommen till Grönåsvägen 54

Välkommen in, Övrigt

Välkommen in

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Kontor/sovrum, Övrigt

Kontor/sovrum

WC med dusch, Övrigt

WC med dusch

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

., Övrigt

.

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

., Övrigt

.

Matkällare, Övrigt

Matkällare

Allrum/sovrum, Övrigt

Allrum/sovrum

., Övrigt

.

Tvättstuga, Övrigt

Tvättstuga

., Övrigt

.

WC, Övrigt

WC

Garage, Övrigt

Garage

Matkällare, Övrigt

Matkällare

., Övrigt

.

., Övrigt

.

., Övrigt

.

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Ansvarig Mäklare

Elias Swartswe

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi