<
Ljusdal

Ramsjövägen 44

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  2 400 000 kr
 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  7 Rum och kök
 • Tomtarea
  2000 Kvm
 • Biarea
  77 Kvm
 • Boarea
  230 Kvm

Ett hem för den stora familjen

Välkommen till Ramsjövägen 44, en pärla belägen i det idylliska Nore i hjärtat av Ljusdal. Med hela 230 kvadratmeter utrymme och 7 generösa rum och kök, är detta inte bara ett hem - det är en plats där lycka och minnen blomstrar.

Denna imponerande fastighet, som är i bra skick, är skräddarsydd för den större familjen med sina 5 rymliga sovrum. Här finns gott om plats för alla att trivas och växa tillsammans under ett och samma tak.

Men det är inte bara fastighetens insida som imponerar. Uterummet är en oas av avkoppling och njutning med sin charmiga atmosfär och tillhörande trall. Här kan du spendera timmar med att koppla av eller umgås med nära och kära, omgivna av lugnet i Nore. Läget är perfekt - med närhet till både byns bekvämligheter i Ljusdal och den natursköna Norebadstranden inom bekvämt gångavstånd. Detta är en plats där du får det bästa av två världar: lugnet i naturen och bekvämligheterna i byn.

Så varför vänta? Ta steget in i en värld av komfort och möjligheter på Ramsjövägen 44. Detta är mer än bara ett hem - det är en livsstil som väntar på att bli din.

Bostadsbeskrivning

Vid första anblicken möts du av en rymlig hall som bjuder gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan finner du ett generöst sovrum perfekt för avkoppling och vila, komplett med en tillhörande WC för bekvämlighetens skull.

Men det är köket som verkligen stjäl showen på entreplan - ett fullt utrustat kök med gott om utrymmen och med en mysig kamin och ett praktiskt skafferi, är detta husets hjärta där familj och vänner samlas för att skapa minnen som varar livet ut. Ljuset strömmar in genom fönstren och skapar en varm och inbjudande atmosfär som får varje ögonblick att kännas som en saga.

Intill köket breder det stora vardagsrummet/allrummet ut sig - en oas av komfort och gemenskap. Här finns gott om plats för den stora soffgruppen och ett matbord där samtal flödar likt den mysiga atmosfären. Här finner du utgången till det inglasade uterummet och där du kan njuta av förlängda sommarkvällar med nära och kära. 

En trappa upp väntar stora möjligheter. En hall välkomnar dig till trevliga stunder och leder dig till ett av de fyra sovrum som finns, var och en lika inbjudande som det föregående. Ett allrum/vardagsrum som erbjuder ytterligare utrymme, här finner du även ett stort badrum med badkar.

Och vad vore ett hem utan gott om förvaringsmöjligheter? Källaren erbjuder gott om utrymme för alla dina behov, från tvättstuga och pannrum till WC och bastu - här finns allt för att göra vardagen lite enklare. 

Övriga byggnader

På fastigheten finner du som köpare två förråd samt en carport. 

Ljusdal

Ljusdal - en charmig by med stor personlighet. Beläget i hjärtat av Hälsingland erbjuder Ljusdal en perfekt balans mellan natur och stadsliv. Med sina vackra omgivningar, närheten till skogar och vattendrag samt ett blomstrande kulturliv, är Ljusdal en plats där man snabbt känner sig hemma. Upplev gemenskapen, njut av naturens skönhet och skapa minnen för livet i denna underbara del av Sverige

Välkommen till Ramsjövägen 44, Övrigt

Välkommen till Ramsjövägen 44

Välkommen in, Övrigt

Välkommen in

Sovrum, Övrigt

Sovrum

WC, Övrigt

WC

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Allrum/vardagsrum, Övrigt

Allrum/vardagsrum

Allrum/vardagsrum, Övrigt

Allrum/vardagsrum

Allrum/vardagsrum, Övrigt

Allrum/vardagsrum

Uterum, Övrigt

Uterum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Allrum, Övrigt

Allrum

WC, Övrigt

WC

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Ansvarig Mäklare

Elias Swartswe

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi