<
Hudiksvall

Storgatan 69B

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  3 485 000 kr
 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  5 R.O.K
 • Tomtarea
  193 Kvm
 • Biarea
  24 Kvm
 • Boarea
  134 Kvm

Fiskarstan - en kulturellt historisk del av Hudiksvall

Här erbjuds nu en flexibel bostadsbyggnad med tre separata entréer. Byggnaden är belägen med ca 100 meter till småbåtshamnen och hamnpromenaden. Där når du efter ca 400 meters promenad Hudiksvalls centrum med restauranger, köpcentra, biograf, caféer, museum, bibliotek och allt övrigt som staden har att erbjuda.
En gemensam port och stenlagd entrégång leder in till 69A och 69B där den gröna byggnaden med markisförsedd veranda består av två lägenheter med varsin entré. Den tredje entrén är gemensam med liten grovhall och med trappa till källaren. Varmt välkommen!

Bostadsbeskrivning

Fiskarstan – Hudiksvalls vackert och väl bevarade småstadsidyll med ett stenkast till havet och till stadens centrala delar. Från vardagsrummet ser du småbåtshamnen med fina promenadvägar längs vattnet och har du också en båt tar du dig enkelt ut i vår vackra och lättillgängliga skärgård. 

Byggnaden är uppförd i vinkel Storgatan / Fiskaregatan med gemensam entré och stenlagd gång fram till de båda villornas entréer. (Ny entréport är under tillverkning och kommer på plats inom kort). Bygglov finns för den nya porten samt även för utvändig målning av fasaden.

Denna byggnad har en total boarea på 134 kvm samt biarea på 24 kvm. Den har nyttjats som en stor bostad om 5 rum, kök, duschrum och grovhall.

2019-2020 gjordes en lättare ombyggnad. En öppning mellan 2 av rummen byggdes igen så att boarean i den del med öppen spis nu omfattar ca 80 kvm fördelat på 3 rum, kök och duschrum. Den andra delen omfattar nu ca 50 kvm fördelat på ett stort sällskapsrum med köksdel, sovrum, duschrum och en hall med egen entrédörr ut till verandan. 

Med lätthet kan du som vill nyttja husets helhet demontera det igensatta partiet där karmarna är intakta.

Huvudentrén (3:an) till det gröna huset har du direkt till höger medan du har de två övriga entréerna rakt fram (till 2:an respektive groventrén) på den markisförsedda verandan i söderläge.

Du möter en entréhall med plats för ytterkläder i garderoben och i taket finns vindsluckan till den ena vinden.

Direkt till höger har du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och en del övriga möbler. Gediget parkettgolv, fyra garderober samt dörrar mot vardagsrum och entréhall.

Från hallen når du duschrummet (2019) med handfat, toalett, handdukstork, fläkt och duschhörna med rökfärgade svängda glasdörrar.

Vardagsrummet har glasad dörr från hallen och en dörr från det stora sovrummet. Rummet är generöst tilltaget med fönster mot hamnen i söder, gediget parkettgolv och en väl fungerande öppen spis. Gott om plats för både matmöbel och soffgrupp. Här finns installationen för den ena fiberanslutningen (lght 1001) från Fiberstaden.

Köket finner du rakt fram från entréhallen, med fönster mot öster. Diskmaskin installerades 2019 då även spis och kyl förnyades. Inbyggd mikro, rikligt med jordade eluttag samt en skjutdörr.

Bakom skjutdörren har vi  ytterligare ett rum – här finns en dubbeldörr (entrén från ursprungshuset) som leder ut till ”grovhallen” där trappan till källaren finns. Dessutom finns här en entrédörr direkt ut på den markisförsedda verandan med trägolv om ca 15 kvm.

Entrédörren (till 2:an) går först till en hall med hyllförråd och direkt till höger finns det nya duschrummet med handfat, toalett, fläkt, handdukstork och duschplats.

Till vänster om hallen har du sovrummet - rikligt med garderober och fönster mot söder.

Det rymliga sällskapsrummet har rumshöjd upp till nock samt golv av trä. Här finns installationen av den andra fiberanslutningen (lght 1002). Den fullt utrustade köksdelen i ek från 2019 har spis, diskmaskin, kyl med liten frys och mikrovågsugn.

Till vänster om denna finns dörren till samma "grovhall" som nämnts ovan.

Källaren en trappa ner har pannrum med panna från 2014, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare ca 4 år, dusch och tvättho, matkällare/förråd samt en bastu (ej använd sedan tidigare ägare 2012).

PLANRITNING kommer inom kort.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning//

Välkommen till Storgatan, Övrigt

Välkommen till Storgatan

Allrum, Övrigt

Allrum

Hall/entré, Övrigt

Hall/entré

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Tvrum/sovrum, Övrigt

Tvrum/sovrum

Tvrum/sovrum, Övrigt

Tvrum/sovrum

I intilliggande bostadsdel, Övrigt

I intilliggande bostadsdel

I intilliggande bostadsdel, Övrigt

I intilliggande bostadsdel

Kök, Övrigt

Kök

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Badrum, Övrigt

Badrum

Tvättstuga/bastu i källarplanet. (Planritning kommer), Övrigt

Tvättstuga/bastu i källarplanet. (Planritning kommer)

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Ner mot hamnen, Övrigt

Ner mot hamnen

Från gatan, Övrigt

Från gatan

Området/hamnen nedanför bostaden, Övrigt

Området/hamnen nedanför bostaden

Området nedanför bostaden, Övrigt

Området nedanför bostaden

Området nedanför bostaden, Övrigt

Området nedanför bostaden

Varmt välkommen!, Övrigt

Varmt välkommen!

Ansvarig Mäklare

Anki Sulser

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi