<
Hudiksvall

Norra Kyrkogatan 1C

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  1 750 000 kr
 • Bostadstyp
  Bostadsrätt
 • Antal rum
  3 rum och kök
 • Boarea
  87 Kvm

Renoverad 3:a i omtyckt och stabil förening - mitt i centrala Hudiksvall.

Mitt i stan och mitt i prick - Brf Ugglan. Vi har nu glädjen att få hälsa dig välkommen in till denna fina lägenhet. Denna 3:a är så välkomnande, inte bara i planlösningen, utan så fort du stiger in i hallen känner du dig hemma. Du bor i en välskött förening med fin innergård och med gångavstånd till allt - tipp topp helt enkelt. Välkommen hem - önskar vi på Hälsinglands fastighetsbyrå.

Bostaden

Varmt välkommen hem till den trevliga lägenhet. Den stora och stilrena hallen rymmer både garderober och en klädkammare.Lägenheten har ett fint nyrenoverat WC/dusch inför försäljningen, med modern duschvägg,  med kakel och väv på väggarna och klinker med golvvärme. Tvättkommod och sidoskåp för bra förvaring.

Det stora köket är även det renoverat och har en fin köksö, på hjul, som pryder köket. Köket har mycket bra förvaring och med köksön ytterligare förvaring eller som säljaren säger, perfekt att baka på. Köket är utrustat med rostfria vitvaror som kyl/frys, ugn, microvågsugn och spishäll. Stor fristående frys ingår inte i köpet. 

Rymligt vardagsrum som rymmer både en soffgrupp och matgrupp om man så önskar. Rummet har en fin vit trävägg och ett laminatgolv, Lägenheten har två sovrum. Sovrum 1 har nya tapeter och en skjutdörrsgarderob, det fungerar nu som kontor/gästrum. Sovrum 2 är väldigt rymligt och har även det fina ytskikt. Rummet har en stor skjutdörrsgarderob och det ryms plats för både dubbelsäng och nattduksbord.

 

Allmän beskrivning

HSB Bostadsrättsföreningen Ugglan är en aktiv och bra förening belägen mitt i centrala Hudiksvall. Föreningen består av 54 bostadsrättslägenheter med en sammanlagd lägenhetsyta om 3646 m2 och byggnaden uppfördes 1988. I föreningen finns 26 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten, samtliga med motorvärmaruttag. De har också tolv parkeringsplatser utan motorvärmare vid Jakobs kyrka. Föreningen har en trevlig innergård med gräsmatta och planteringar. I anslutning till uteplatsen finns en stor murad grill och utemöbler. I ett hörn av trädgården finns dessutom gungor för barnen. Bara runt hörnet har ni mataffär, Hudiksvalls båda köpcentrum och både buss- och tågstation en kort promenad bort.

Lägenheterna i föreningen fördelar sig enligt följande:

18 st 2 rum och kokvrå
14 st 2 rum och kök
16 st 3 rum och kök
5 st 4 rum och kök
1 st 5 rum och kök

Som medlem i HSB Bostadsrättsföreningen Ugglan har du tillgång till tvättstuga, samlingslokal med övernattningsmöjligheter, cykelförråd samt trevlig innergård med gräsmatta och sittgrupp. Cykelförrådet är beläget på innergården, samlingslokalen i uppgång B och tvättstugan i uppgång C. Tvättstugan är utrustad med fyra tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp. Bokning gör du på tavlan utanför och det är möjligt att boka den ena halvan eller båda samtidigt.

Gällande tv och bredband så ingår kabel-tv (basutbud) i månadsavgiften, via Bredbandsbolaget. Bredbandsavtal tecknas separat med leverantör.

Föreningen har en egen hemsida och för mer information, vänligen besök den på http://www.hsb.se/gavleborg/ugglan/brf-ugglan .

Överlåtelseavgift betalas av säljaren och pantsättningsavgift av köparen.

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Matplats, Övrigt

Matplats

Vardagsrum, Övrigt

Vardagsrum

Hall, Övrigt

Hall

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Sovrum, Övrigt

Sovrum

Wc/dusch, Övrigt

Wc/dusch

Wc/dusch, Övrigt

Wc/dusch

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Exteriör, Övrigt

Exteriör

Planritning, Övrigt

Planritning

Planritning, Övrigt

Planritning

Ansvarig Mäklare

Mia Engström

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi