<
Hudiksvall

Skålbovägen 69A

Budgivning
Budgivningen har inte börjat.
 • Utgångspris
  7 400 000 kr
 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  5 R.O.K
 • Boarea
  149 Kvm
 • Tomtarea
  2235 Kvm

Välplanerad enplansvilla med havsutsikt och Hudiksvalls skärgård som din granne.

Det är ofta de små detaljerna som gör upplevelsen stor. Lågmält och diskret mot gatan välkomnar vi dig hem till Skålbovägen 69A. Höga fönster mot havet skapar en spännande rymd och utsikt i denna välplanerade villa. Du inser snabbt att detta är hus och är långt utöver standardhus. Vad sägs om: Tre sovrum som är genomtänkt placerade i huset och flera sociala ytor? Master bedroom har ett fint badrum och walk in closet intill sig - helt rätt förtjänt av ägarna av det sovrummet. Har du hittat rätt bostadsannons? Då hälsar vi dig välkommen hem till Skålbovägen.

Film

Bostaden

Huset är byggt 2012 på gjuten platta och hela huset har ekparkett golv och klinker med golvvärme. Du välkomnas in i hallen av en fin braskamin och en skjutdörrsgarderob på vänster hand och till höger välkomnas du in i det stora köket. Den vackraste inredningsdetaljen är alltid ljuset och den finns det gott om här.

Stora glaspartier finns i hela huset och huset andas ljus och rymd. Köket är välutrustat med bra förvaring, stor köksö och på bänkarna ligger laminatbänkskivor. Allt du önskar dig i vitvaror finns i svart utförande, kyl, frys, ugn med ångfunktion, diskmaskin, microvågsugn och stor induktionsspishäll. Matplats för många och utgång ut till framsidan och det stora utespabadet som är nedfällt i den stora träaltanen. De stora glaspartierna har eldrivna markiser som skyddar mot solen då den blir för stark.

Intill köket finns det stora master bedroomet, med egen utgång till den insynsskyddade och privata baksidan med kvällsol. Där skogen både fungerar som ett blickfång men även fungerar som skydd mot nord och sydliga vindar.  Som sig bör har detta sovrum ett eget badrum där kakel och klinker valts med både kärlek och förnuft och en egen walk in closet intill.

Du fortsätter vidare i huset och där möts du av ett kontor, ett allrum och ett till sovrum och båda angränsar till ett fint WC/dusch. I den delen av huset finns även en mindre klädkammare. I slutet av huset finns en groventrè med bra tvättstuga och förvaring. 

På gården finns även ett fristående stort garage med bra förrådsutrymme och en separat del där säljarna vinterförvarar sina sommarblommor för övervintring.

 

Trädgård

Trädgården har sköts med god hand och här har säljarna lagt ner både tid och pengar. Magnolia, äppelträd, rhododendron m m och då fastigheten har en egen brunn har de grävt ner slangar från den för att enkelt kunna vattna trädgården. Hela trädgården håller samma standard som huset och är belyst med trädgårdsbelysning runtom.

Säljaren berättar

När det var dags för vår fjärde fastighet blev valet Hudiksvall med närhet till havet och blånande berg. Här kan man njuta av Sveriges fyra årstider. Efter att ha pendlat mellan villan och stugan i flera år så var det dags för en fastighet som kunde erbjuda oss både rekreation och boende.

Havsutsikt var ett absolut måste.

Skålbovägen 69A ger en möjlighet till både skidåkning, skridskor, bad och båtliv. Skogsvandringar med närhet till både svamp och bär.

Varför inte krypa ner i spaet och njuta av soldränkt hav, eller stjärnor och månens glitter över havet.

En värmande brasa när kvällarna blir kalla och krispiga.

Medan ni lagar mat kan ni njuta över havsutsikten och samla många runt bordet både inne och ute.

Om ni kommer på visning så kan ni förmodligen se vad vi har för intresse en välskött fastighet och en lättskött och vilsam trädgård.

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Hall, Övrigt

Hall

Hall, Övrigt

Hall

Övrigt

Hall, Övrigt

Hall

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Övrigt

Kök, Övrigt

Kök

Kök, Övrigt

Kök

Allrum, Övrigt

Allrum

Kök/allrum, Övrigt

Kök/allrum

Sovrum 1, Övrigt

Sovrum 1

WC/dusch/bad, Övrigt

WC/dusch/bad

WC/dusch/bad, Övrigt

WC/dusch/bad

WC/dusch/bad, Övrigt

WC/dusch/bad

Alrrum, Övrigt

Alrrum

Sovrum 2, Övrigt

Sovrum 2

WC/dusch, Övrigt

WC/dusch

WC/dusch, Övrigt

WC/dusch

Sovrum 3, Övrigt

Sovrum 3

Tvättstuga/groventré, Övrigt

Tvättstuga/groventré

Tvättstuga/groventré, Övrigt

Tvättstuga/groventré

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Övrigt

Planritning, Planlösningar

Planritning

Ansvarig Mäklare

Mia Engström

Kontakta mäklaren för visning
Bostadsfakta
Ekonomi