Hudiksvall
Forsa
Lundvägen 2
Utgångspris
Pris: 2 200 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

Renoverad med känsla och charm - med 5 minuter till stadens centrum

Lantlig och fint renoverad idyll från sent 1800-tal, belägen centralt i populära Forsa. Gamla breda tiljor, vedspis i köket, gå-in-skafferi, locktak och synligt timmer. En charm utöver det vanliga. Varmt och gediget.. Trädgården har gott om plats för odling och lek, robotklippare installerad och generös yta för parkering. Oinredd övervåning för egna behov och idéer. Luft/vattenpump installerad 2018. Stor tomt om dryga 15 000 kvm. Loge och garage med gjuten platta. Gångavstånd till skola, dagis, affär och bra kommunikationer. Varmt välkomna till ett riktigt, riktigt mysigt hem! Snart till salu.

 • Bostadstyp
  Kommande
 • Antal rum
  3 samt oinredd övervåning (material finns). Källare.
 • Tomtarea
  15187 Kvm
 • Biarea
  300 Kvm
 • Boarea
  155 Kvm

Beskrivning

På husets framsida välkomnas du på den lilla innergården - en tuja-häck med automatisk bevattning har planterats,  som med tiden kommer att ge en hög och lummig inramning. Fasad har bytts, renoverats och målats, fönster har fått nya foder och brokvisten har byggts om. Syrener och rosor syns i trädgården runt den nyodlade gräsmattan - den har tagits sig bra över sommaren och en robotklippare har installerats för bästa resultat. Här finns gott om plats för egen odling, lek och häng med vänner. En stor veranda byggdes under sommaren där grill och utekök får plats. Den glasade verandan fungerar även under vintern för extra förvaring. Separat matkällare. Den stora gårdsplanen bakom huset ger utrymme för ex uppställning, byggnation eller annat.

Logen har rustats med ny port, målad fasad och vedboden har fyllts för värmande brasor inför vintern. Logen rymmer plats för förvaring eller varför inte ett midsommarfirande om vädret inte vill sig. Här finns även möjlighet till gästrum. 

Garaget är vidbyggt med huset, har gjuten platta och rustats med ny inredning och ny elcentral.

Så välkomnar vi in - huset har egentligen tre entréer. Två av dem tar dig från varsitt håll in i hallen där plats finns för kläder och skor. Till höger har vi det generösa allrummet med breda tiljor, timmerdetaljer, vackert locktak och helglasad dörr med utgång till verandan.

Badrummet ligger intill hallen och har vc, handfat och duschväggar i glas. Vattenburen golvvärme. 

Husets hjärta  - och det känns verkligen här. Köket är varmt och mysigt - med matplats och gott om köksbänkar för mat och bak. Ny spis och kyl. Det pittoreska gå-in-skafferiet har praktiska hyllor med plats för kakburkar och köksassistenter. Och en extra kyl. Vem önskar sig inte detta..!? Och pricken över i:t - vedspisen. Mestadels är elen omdragen och ny central finns.

Sovrummet närmast har plats för dubbelsäng. Vi passerar hall nr två med den timrade väggen framtagen och målad i vitt. Leder till det större sovrummet med fönster åt tre håll och har en väl tilltagen walk-in-closet. 

Innan vi tar trappan till källarplanet så har vi en kontorshörna på höger hand. Intresseanmälan för fiber finns.

Källaren har fortfarande utrymme kvar för fantasin - här kan spat inredas, gymmet eller biljardbordet få plats.

Pannrummet förvarar den nya luft/vattenpumpen, och tvättstugan har plats för klädvård, tvätt och torkmaskiner.  Separat entré till källaren utifrån. Extra frys.

Till allt detta har vi också den oinredda vinden - visst material finns, bara att köra igång. Sovrum, tv-rum - you name it.

Varmt välkommen hit, välkommen hem..

Välkommen till Lundvägen 2, Övrigt
Välkommen till Lundvägen 2
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Loge, Övrigt
Loge
Loge, Övrigt
Loge
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Entré, Övrigt
Entré
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Veranda, Övrigt
Veranda
Entré, Övrigt
Entré
Kök, Övrigt
Kök
Skafferi, Övrigt
Skafferi
Skafferi, Övrigt
Skafferi
Kök med vedspis, Övrigt
Kök med vedspis
Kök med matplats, Övrigt
Kök med matplats
Matplats, Övrigt
Matplats
Kök, Övrigt
Kök
Kök, Övrigt
Kök
Hall, Övrigt
Hall
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Allrum, Övrigt
Allrum
Allrum, Övrigt
Allrum
Allrum, Övrigt
Allrum
Badrum, Övrigt
Badrum
Kontorsdel, Övrigt
Kontorsdel
Oinredd vind, Övrigt
Oinredd vind
Oinredd vind, Övrigt
Oinredd vind
Inglasad veranda, Övrigt
Inglasad veranda
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Anki Sulser

Bostadsfakta
Ekonomi