Nordanstig
Stocka
Morängsviken 120
Utgångspris
Pris: 3 495 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

Havsläge - Villa med egen sjöbod i Morängsviken!

Nu finns det en unik chans att förvärva en fastighet med egen sjöbod i Morängsviken. En fantastiskt utsikt med det bästa havsläget! Den vackra platsen och med närheten till badstrand, skog, natur och hav gör detta till något extra. Välkommen att boka en visning!

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  4 rum och kök
 • Tomtarea
  1523 Kvm
 • Biarea
  65 Kvm
 • Boarea
  98 Kvm

Hall

Välkommen! 

Vid entrén möts du först av en uteplats och inglasning. Filtmatta på golvet. Här finns plats för en matgrupp eller sittmöbel.

I hallen finns möjlighet att hänga av sig ytterkläder och ett skåp för skorna.  På golvet finns en plastmatta och väggarna är tapetserade. 

Badrum

Badrummet har en ljus våtrumsmatta och är utrustat med duschvägg, wc, handfat och stor vit kommod med bra förvaring. 

Vardagsrum

Vardagsrummet är två rum i fil med fönster i tre väderstreck. Rummen kan möbleras med både soffgrupp och matplats. Parkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna. Rummet har en öppen spis att elda och njuta av under kalla kvällar. Det finns en luftvärmepump installerad för både värme och kyla.

I rummet ner mot havet är det utgång till en inglasad veranda med fantastisk kvällssol där ni kan sitta och njuta av havet och solnedgången. Inglasningen har praktiska skjutpartier och skön infravärme installerad.

Kök

Köket har träluckor och en marmorerad bänkskiva i laminat. Diskbänken är placerad vid fönstret ner mot havet. Rummet har plats för ett matbord för fyra till sex personer. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl och diskmaskin.

På golvet ligger ett klickgolv och väggarna har en ljus tapet. 

Övervåning

Hallen på övervåningen har en vägg med tre platsbyggda garderober och ett hörn för en mindre kontorsplats. Här hittar ni utgången till balkongen i söderläge. 

Huset har två bra sovrum på övervåningen. Båda rummen har ljusa tapeter och platsmatta på golven samt bra möjligheter till förvaring. Det finns ett ytterligare mindre rum/skrubb som idag används till förvaring. 

Källare

I källaren finns husets vedpanna med elpatron. Tvättstugan är placerad i källaren och den är utrustad med en tvättmaskin och en torktumlare. I källaren finns även ett matförråd samt en frysbox. 

Sjöbod

Här har en yrkesfiskare huserat. Sjöboden är en riktigt bra förrådsbyggnad, placerad rakt nedanför huset mot strandkanten och till för förvaring av båten, tillbehör och fiskeredskap. Här kan du vinscha upp din båt. Utanför finns en tillhörande brygga och landgång. Sjöboden har även en övervåning samt en vidbyggt förråd för ytterligare förvaring.

Garage

Till huset finns ett garage med träpanel och plåttak. På vardera sida av garaget finns stora förvaringsutrymmen tillbyggda och avsedda för exempelvis åkgräsklippare eller liknande. Förråden bredvid är inredda med trägolv. El finns installerat och byggnaden har belysning invändigt och utvändigt. 

Förråd

Ner mot sjöboden finns en extra byggnad. Den har använts till många olika saker som bland annat förvaring, snickeri samt för tillagning av stekt strömming. Den går även att använda som extra bostad eller gäststuga. Kamin finns installerad. På golvet ligger det skivor och panel på väggarna. 

 

Trädgård

En fin långsmal trädgård från vägen ner mot strandkanten vid havet. Sista biten är ett arrende/servitut som fastigheten har rätt att förfoga över. På gården finns många fina växter såsom stockros, pioner, clematis, rosor, syrén, lavendel och mycket mer. Här finns fruktträd såsom päron och äpple samt vindruvor, rabarber och andra bär. 

På gården står ett växthus att odla dina favoriter i. 

Omgivning

Morängsviken är verkligen en vacker plats. Här kan du bo och verka med närhet till havet och naturen. Runt husknuten hittar du både bär och svamp.  

Soliga sommardagar kan du njuta av den fina badstranden. För er som har båt finns även massor med pärlor att besöka runt hälsingekusten, såsom Jättholmarna, Hårte och Mellanfjärden.  

Utöver den slående naturen finns i Stocka en livsmedelsbutik, skola, restaurang och cafe samt en lokal fiskehandlare och en gästhamn. Stocka har även en väl fungerande ”byaanda” som löpande arrangerar bra evenemang både inom kultur och föreningsliv.  

Stocka ligger vid fina Hälsingekusten, emellan orterna Hudiksvall och Sundsvall. Det är ca 30 minuter till Hudiksvalll och ca 50 minuter till Sundsvall.

I Morängsviken finns så mycket att njuta av!

Övrigt

Fastigheten säljs med sk. friskrivningsklausul

Balkong, Övrigt
Balkong
Det fantastiska havet, Övrigt
Det fantastiska havet
Sjöbod, Övrigt
Sjöbod
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Inglasning ner mot havet, Övrigt
Inglasning ner mot havet
Morängsviken 120, Övrigt
Morängsviken 120
Morängsviken 120, Övrigt
Morängsviken 120
Morängsviken 120, Övrigt
Morängsviken 120
Hall, Övrigt
Hall
Kök, Övrigt
Kök
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Badrum, Övrigt
Badrum
Dusch, Övrigt
Dusch
Hall övervåning, Övrigt
Hall övervåning
Sovrum övervåning, Övrigt
Sovrum övervåning
Sovrum övervåning, Övrigt
Sovrum övervåning
Tvättstuga källaren, Övrigt
Tvättstuga källaren
Förvaring källaren, Övrigt
Förvaring källaren
Inglasning mot gården, Övrigt
Inglasning mot gården
Förråd, Övrigt
Förråd
Sjöbod och brygga, Övrigt
Sjöbod och brygga
Sjöbod, Övrigt
Sjöbod
Övervåning sjöbod, Övrigt
Övervåning sjöbod
Växthus, Övrigt
Växthus
Växthus, Övrigt
Växthus
Garage och förråd, Övrigt
Garage och förråd
Trädgård, Övrigt
Trädgård
Drönarbild, Övrigt
Drönarbild
Övrigt
29 Oktober
15:30 - 16:30

Anmälan till visning

2020-10-29 15:30 - 16.30
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Sofie Sjöström

Biträdande Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Bostadsfakta
Ekonomi