Hudiksvall
Mogarna 19, 9
Utgångspris
Pris: 725 000 kr
Högsta bud
2020-09-29 14:00
550 000 kr

Enplansvilla med dubbelgarage i Rogsta!

Bara 15 minuter från Hudiksvall hittar ni ett hus med fint och lantligt läge. Här finns det bra med förvaring och ett dubbelgarage. Gården är välskött och här växer det både blommor och frukt. Kustens vackra havsstränder på Hölick finns bara 20 minuter bort. Varmt välkommen på visning!

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  4 rum och kök
 • Tomtarea
  2116 Kvm
 • Biarea
  82 Kvm
 • Boarea
  82 Kvm

Huvudbyggnad - entréplan

Ni välkomnas av en hall med möjlighet att hänga av sig ytterkläderna. Det finns en liten klädkammare och ytterligare garderober i hallen. Golvet är en plastmatta och väggarna har en blommig tapet. Här är luckan till vinden. 

Vardagsrummet är rymligt och har ett stort glasparti ner mot gården. Golvet är ett nylagt klickgolv och under finns ett äldre parkettgolv.

Det största sovrummet finns innanför vardagsrummet. Här är det en plastmatta och en grön tapet på väggen. De fyra garderoberna med överskåp ger bra förvaringsmöjligheter.

Det andra sovrummet har ingång från hallen och är inrett med klickgolv och tapet. En garderob finns. Antennkabeln är indragen här. 

Det tredje sovrummet har ingång från kök och hall. Plastmatta på golvet och tapet på väggarna. En flyttbar dubbelgarderob finns i detta rum. Fiber finns indraget här.

Badrummet renoverades 2006. Våtrumsmatta på golv och väggar. Duschkabin med bland annat ånga, massage och högtalare. Övrig utrustning är handdukstork, handfat, förvaringsskåp och wc. 

Köket är utrustat med kylskåp med frysfack, spis och köksfläkt. Förvaringen är både över- och underskåp, ett skafferi och en städskrubb. Plastmatta på golvet och panel på väggarna. Här finns plats för ett matbord för ca 4 personer. 

Huvudbyggnad - källare

Från hallen går trappan ner till källaren. Här nere finns en mindre hall med förvaring samt en frysbox. Här är vattenpumpen placerad. 

Direkt till höger hittar ni en äldre tvättstuga med tvättmaskin, köks- och diskbänk och en vattenbrunn. Rummet har öppningsbara fönster. 

Vidare finns pannrum med vedpanna och två stycken ackumulatortankar på vardera 500 liter. Elpatronen är dubbelisolerad. 

I ena delen av källaren finns garaget. Nerfart till garaget finns på ena gaveln av huset. Här inne finns bergvärmen installerad. Rummet har betonggolv. Manuell garageport.

Bredvid garaget finns ett rum som har en snickarbänk samt förvaring. Innanför finns husets mat- och jordkällare, här finns plats för två kubik potatis. 

Dubbelgarage

På gården finns ett dubbelgarage med manuella portar. Golvet är en betongplatta. El är installerat. Garaget är byggt 1986. Till garaget finns ett vidbyggt förråd med mindre köksdel. Vatten är indraget från husets gemensamma brunn. Varmvattenberedare. Plastmatta på golvet. Platsbyggda bänkar efter ena väggen. 

Gäststuga

En gäststuga med trägolv och panel på väggarna. El finns installerat och stugan värms upp med ett elelement. Stugan har timrad fasad samt plåt på taket. Öppningsbart fönster. 

Förråd

Bredvid huset finns en länga med flera förvaringsmöjligheter. Byggnaden har en träfasad och ett plåttak. El finns installerat för belysning inne i förrådet samt ute på fasaden. 

Vedbod

Vedboden har träpanel och plåttak. Ett trägolv invändigt samt en liten verkstadsbänk. El finns installerat. 

Gården

Till huset finns en stor fin gräsmatta och efter husväggen växer det vackra tulpaner under våren. Gården är väl omhändertagen med många olika träd. Här växer en syrén, en stor pil, en hästkastanj och en stor ek samt rosenbuskar. Ni kan plocka frukt och bär från gårdens äppelträd, aronia-, krusbärs-, rödvinbärs- och hallonbuskar samt en rabarber.

En uteplats/pergola finns på gården. 

Bara ett hundratal meter upp i berget finns mycket bra blåbärsmarker. Även lingon och svamp kan plockas på gångavstånd från huset.

Omgivningen

Ca 15 minuter från Hudiksvall ligger Rogsta som är en småort till Hudiksvalls kommun. Rogsta ligger på väg ut mot Hornslandet och havet. Här finns en egen kyrka, en hembygdsgård, ett dagis och ett ålderdomshem. Det finns bra med bussförbindelser, och busshållsplatsen hittar du nere vid vägen cirka 100 meter bort. 

Bara 5 km härifrån finns en härlig sjö som heter Håckstaviken. Här finns badmöjligheter och en fin natur. Åker ni ytterligare 15 minuter med bil når ni kusten och havet. Här kan ni besöka de stora stränderna på Hölick eller leta er en egen strand att bada vid. Hölick är ett fiskeläge med småbåtshamn, restauranger, spa, camping mm. 

Övrigt

Fastigheten säljs med sk friskrivningsklausul.

Lösöre som ingår är: frysbox, gräsklippare och snörakor. 

Mogarna 9, 19, Övrigt
Mogarna 9, 19
Förråd, Övrigt
Förråd
Garage, vedbod och gäststuga, Övrigt
Garage, vedbod och gäststuga
Dubbelgarage, Övrigt
Dubbelgarage
Kök, Övrigt
Kök
Kök, Övrigt
Kök
Hall, Övrigt
Hall
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Badrum, Övrigt
Badrum
Pannrum, Övrigt
Pannrum
Tvättstuga, Övrigt
Tvättstuga
Jordkällare, Övrigt
Jordkällare
Entréplan, Övrigt
Entréplan
Källare, Övrigt
Källare
Dubbelgarage, Övrigt
Dubbelgarage
Huvudbyggnad, Övrigt
Huvudbyggnad
22 Oktober
11:00 - 12:00

Anmälan till visning

2020-10-22 11:00 - 12.00
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Biträdande Mäklare

Sofie Sjöström

Bostadsfakta
Ekonomi