Hudiksvall
Nyponvägen 1
Utgångspris
Pris: 3 100 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

Hörntomt - stor välskött enplansvilla på Sandvalla!

Ett underbart område, lugn villagata med cykelbanor till skola och förskola. Nu finns möjligheten att förvärva en enplansvillan med stora sociala ytor och en härlig altan och trädgård i söderläge. Välkommen till Sandvalla!

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  6 rum och kök
 • Tomtarea
  1079 Kvm
 • Biarea
  10 Kvm
 • Boarea
  165 Kvm

Hall

Välkommen till en öppen och stor hall. Här finns det bra möjligheter för att hänga av sig ytterkläderna. Det är ett kombinerat golv med klinker framför entrédörren och trägolv i resten av hallen.

Hallen fortsätter vidare mot sovrummen och här finns ett rum/skrubb/walk in closet för extra förvaring för kläder. 

Kök

Köket har ljusa köksluckor och en bänkskiva i laminat. Här finns plats för ett matbord för cirka 4-6 personer. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl, frys, micro och diskmaskin. Köket har samma trägolv som i hallen och beiga tapeter på väggarna. 

Vardagsrum

Det här rummet är något alldeles extra. Ett stort avlångt rum med plats för både matplats och soffgrupp. De stora fönsterpartierna i två väderstreck ger fint ljus i rummet och  bra utsikt mot innergården.  Mitt i rummet finns en stor murad braskamin som värmer skönt och är något stämningsfullt att vila ögonen på. Här finns utgång till uteplats och trädgård. På golvet är det ett mörkt trägolv och vardagsrummet har ljusa väggar. 

TV-rum

Från vardagsrummet genom två fina glasdörrar finns husets tv-rum. Ett relativt stort rum med fönster i söderläge. Golvet är ett trägolv och väggarna är ljusa. Behöver ni fler sovrum går det här rummet att användas.

Kontor

Det här rummet används idag som kontor. Det finns tre garderober. Fönster åt öster. På golvet ligger en skön heltäckningsmatta och ljusa tapeter på väggarna. Du når detta rum från vardagsrummet. 

Sovrum

Huset har tre sovrum i närheten av varandra. Alla med samma enhetliga trägolv och är alla utrustade med garderober. Det största rummet ligger längst in och har en egen utgång till baksidan och altanen. 

WC/Badrum

Från hallen finns en gästtoalett som är utrustad med wc, handfat och spegel. På golvet och väggarna är det en våtrumsmatta som går i blått. 

Det finns ett större badrum med badkar, wc, handfat och spegel samt en stor vit kommod med bra förvaring. 

Tvättstuga/groventré

Från husets ena gavel finns en ingång, en groventré. Här finns bra möjligheter för att förvara kläder eller andra saker som du önskar stuva undan. Här finns även värmepumpen placerad. 

Rummet intill är tvättstugan. Rummet är utrustat med tvättmaskin och torkskåp. Här finns det även duschmöjligheter. Rummet når du även från köket. 

Garage

Garaget har en automatisk port, betongplatta på golvet samt ett förråd innanför med utgång till baksidan. På ena sidan i garaget finns en snickarbänk. Garaget har träpanel på utsidan som nyligen är målad. Utanför garaget finns det plats att parkera två bilar. 

Trädgård

Huset har en privat hörntomt som är välskött. Här växer många fina blommor och träd såsom aroniabuskar, körsbärsträd och paradisäpplen. I trädgården finns en källa med sommarvatten.

Det finns staket runt tomten. På huset baksida finns en stor uteplats med trallgolv och ett tak över den trevliga och privata matplatsen. Här kan du njuta många sköna kvällar med sol fram till sent på kvällen. Infravärme på uteplatsen gör det extra mysigt.

Robotgräsklippare finns installerad i trädgården.  

Omgivning

Det finns många fördelar med Sandvalla. I det här området uppskattar många att bo för att det är gångavstånd till den största matbutiken i stan, en välsorterad trädgårdsbutik och flera andra servicebutiker samt närheten till centrala Hudiksvall. 

Området är barnvänligt och tryggt. Barnen kan cykla genom hela området på bilskyddad cykelväg, ända till skola, förskola och hela vägen till stan. På vägen finns roliga lekparker, stora lekytor och skogen intill samt närheten till fotbollsplaner och ridanläggning.

Uppskattar man allt det här men ändå vill ha nära till stan har man kommit hem! 

Söderläge, Övrigt
Söderläge
Nyponvägen 1, Övrigt
Nyponvägen 1
Nyponvägen 1, Övrigt
Nyponvägen 1
Hall, Övrigt
Hall
Gästtoalett, Övrigt
Gästtoalett
Kök, Övrigt
Kök
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Eldstad, Övrigt
Eldstad
Eldstad, Övrigt
Eldstad
TV-rum, Övrigt
TV-rum
Matplats, Övrigt
Matplats
Matplats, Övrigt
Matplats
Kontor, Övrigt
Kontor
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Badrum, Övrigt
Badrum
Tvättstuga, Övrigt
Tvättstuga
Dusch, Övrigt
Dusch
Uteplats, Övrigt
Uteplats
Trädgård, Övrigt
Trädgård
Trädgård, Övrigt
Trädgård
Trädgård, Övrigt
Trädgård
Planritning, Planlösningar
Planritning
Tomtkarta, Övrigt
Tomtkarta
23 Oktober
16:00 - 17:00
25 Oktober
13:00 - 14:00

Anmälan till visning

2020-10-23 16:00 - 17.00
2020-10-25 13:00 - 14.00
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Sofie Sjöström

Biträdande Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Bostadsfakta
Ekonomi