Nordanstig
Gnarp
Årskogen 821
Utgångspris
Pris: 695 000 kr
Högsta bud
2020-07-10 22:10
800 000 kr

Villa vid natursköna Bösjön i Årskogen!

Välkommen till Strandsvägen i Årskogen. Ett vackert område med närhet till båt och badmöjligheter. Huset har ett stort allrum med plats för soffgrupp och matbord. En eldstad gör det möjligt att sitta framför braskaminen och värma sig en stund.

 • Bostadstyp
  Fritidshus
 • Antal rum
  2 rum och kök
 • Tomtarea
  1255 Kvm
 • Boarea
  74 Kvm

Huvudbyggnad

Välkommen till ett hus med ett vackert läge vid Bösjön!

Bostaden omfattas av hall i anslutning till allrummet/vardagsrummet, ett sovrum, loft, kök och badrum.

Vardagsrummet har en generös takhöjd. Det är ett stort rum som rymmer både soffgrupp och en stor matplats. Golvet har ett skönt klinkergolv och väggarna en ljus fin tapet. Fönster i två väderstreck för bra ljusinsläpp. Här finns möjlighet att njuta framför husets braskamin. Från allrummet finns det en utgång till gården och uteplatsen/verandan. Uteplatsen har en markis att använda när du söker skugga.

Köket renoverades 2015 och då byttes luckorna (Härjedalskök) och bänkskivan ut. Även  kökets utrustning, såsom induktionshäll, fläkt, fullstor kyl och frys samt pyrolysugn, micro och diskmaskin är från 2015. Här finns det gott om förvaring.

Från bostadens vardagsrum når ni sovrummet med plats för en dubbelsäng. Plastmatta på golvet och en ljus tapet på väggarna.

Bredvid sovrummet finns badrummet som är inrett med klinker och kakel samt är utrustat med handfat och kommod med bra förvaring, wc och duschkabin. I badrummet finns husets vattenberedare från 2015. Tvättmaskin och torktumlare ingår ej i köpet. 

Via trappen, från vardagsrummet, når ni loftet med charmigt snedtak. Här finns det extra sovplatser idag. Panel i tak och på väggarna, golvet har en plastmatta. Det finns ett öppningsbart fönster.

Huset är besiktigat. 

Övriga byggnader

På tomten finns det ett flertal byggnader. Två förråd varav ett är byggt 2017, en öppen timmerstomme med möjlighet till förvaring, en lapprök samt ett pumphus (2009) för gemensamt vatten, som delas mellan fyra fastigheter. 

Tomten

Fastigheten har en stor och plan trädgård. Det finns plats att parkera två bilar framför huset. Tomtens baksida ramas in av ett skogsparti som gör tomten privat och där i skogen gömmer sig blåbär och svamp. Njut på en av flera uteplatser på gården, det finns en veranda där du kan njuta av morgonsolen, en för kvällssolen och en fribyggd uteplats i ena hörnet av tomten.

Omgivningen

Det här är ett vackert område - närhet till "tre sjöar i en".
Bösjön förbinds med en kanal till Armsjön och här bjuds det på fina möjligheter att bada och ett trevligt fiske. I närheten till huset finns det en stor allmänning som passar för lek och bad, och här finns det möjlighet att få en båtplats.

Årskogen 821, Övrigt
Årskogen 821
Årskogen, Övrigt
Årskogen
Vy, Övrigt
Vy
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Matplats, Övrigt
Matplats
Kök, Övrigt
Kök
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Kamin, Övrigt
Kamin
Loft, Övrigt
Loft
Badrum, Övrigt
Badrum
Hall, Övrigt
Hall
Uteplats, Övrigt
Uteplats
Gård, Övrigt
Gård
Förråd, Övrigt
Förråd
Förråd, Övrigt
Förråd
Lapprök, Övrigt
Lapprök
Naturbild, Övrigt
Naturbild
Naturbild, Övrigt
Naturbild
Naturbild, Övrigt
Naturbild
Detalj, Övrigt
Detalj
Allmäning, Övrigt
Allmäning
plan 1, Övrigt
plan 1
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Bostadsfakta
Ekonomi