Hudiksvall
Bjuråker
Brännås 43
Utgångspris
Pris: 395 000 kr
Högsta bud
2020-06-27 17:18
400 000 kr

Välkommen till natursköna Brännås!

Strax ovanför Ängebo i Bjuråker hittar vi nästa vackra by - Brännås. Fyllt av härliga strövområden, gott om jakt, fiske och bad i sjöar och vattendrag, och bär och svampmarker inpå knuten. Skoter- och vandringsleder. Djurlivet är rikt som även ibland kan beskådas från köksfönstret. Huset är gediget byggt av timmer, renoverat och i mycket gott skick. 3-glasfönster, luftvärmepump och en vacker vedspis i köket som sköter hela uppvärmningen. Idag finns 3 rum och kök inredda samt en än så länge oinredd övervåning. Skolskjutsar och när/kollektivtrafik finns tillgängligt - i närheten finns egen skola/barnomsorg, åldringsvård, matvarubutik och bensinstation. Och fiber finns indraget. Varmt välkomna på visning - passande för såväl fritid som permanent.

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  3 samt oinredd övervåning
 • Tomtarea
  1031 Kvm
 • Boarea
  102 Kvm

Beskrivning

Sista huset på vänster hand, där åker och äng tar vid - där finner vi huset som nu ska byta ägare. Gediget timrat med grönskande björkar omkring, grusad gårdsplan och en lagom stor gräsmatta. Gårdsplanen delas av mot grannen med en liten skogsdunge. Lugnt och fridfullt - men mitt i en levande landsbygd. Här finns ett eget lokalstyre vilken sköter sin egen barnomsorg och skola, äldrevård och turism. Här kan du uppleva norrskenet när det är som bäst - utsikten är slående, långt bort mot bergen.

Hallen är rymlig och hade tidigare en uppgång till den oinredda vinden. Idag är den igensatt men går att öppna upp förstås. Det generösa köket har plats för stort matbord, en vacker och effektiv vedspis och ett riktigt gammaldags gå-in-skafferi. Från köksfönstret har många naturupplevelser beskådats på ängen.

Allrummet och hallen har vackra handblåsta 2-glasfönster, i övrigt är det nya 3-glas i hela huset. Här finns också ytterligare en eldstad. Innanför detta har vi sovrummet som idag används som kontor och bibliotek.

2011 gjordes en tillbyggnad på huset, då tillkom en ny hall samt det stora sovrummet, badrum och tvättstuga med groventré. 

Ca 2 km bort finns badplatsen där du kan bada i älven från hällarna. Avstånd till Ljusdal - ca 3,5 mil, Hudiksvall - ca 7,3 mil, Sundsvall - ca 8 mil och Stockholm ca 35 mil.

Hör av dig så får du komma och kika - ägarna har hittat ny bostad så tillträde är möjligt inom kort.

(Tyvärr saknas planritning)

Varmt välkommen!

 

Exteriör, Övrigt
Exteriör
Välkommen till Brännås!, Övrigt
Välkommen till Brännås!
Entrésidan, Övrigt
Entrésidan
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Utsikt, Övrigt
Utsikt
Utsikt, Övrigt
Utsikt
Området, Övrigt
Området
I området, Övrigt
I området
I området, Övrigt
I området
I köket, Övrigt
I köket
Kök med matplats, Övrigt
Kök med matplats
I köket, Övrigt
I köket
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Allrum, Övrigt
Allrum
Braskamin, Övrigt
Braskamin
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Tvättstuga med groventré, Övrigt
Tvättstuga med groventré
Badrum, Övrigt
Badrum
Hall, Övrigt
Hall
I trädgården, Övrigt
I trädgården
Område, Övrigt
Område
Område, Övrigt
Område
Välkommen hit!, Övrigt
Välkommen hit!
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Anki Sulser

Bostadsfakta
Ekonomi