Hudiksvall
Örviksvägen 31
Utgångspris
Pris: 3 525 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

Havsnära villa i Mellanbyn!

I fina Mellanbyn finns nu möjligheten att förverkliga drömmen om ett havsnära boende. På en "hörntomt" ligger ett modernt hus med extra allt. Huset är bekvämt och smakfullt inrett. Här finns både lugn och ro, och möjlighet till fest. Ät din frukost samtidigt som du njuter av havsutsikten, eller duka ute på inglasningen/altanen och bjud in till liv och rörelse med grillning. Kalla vinterdagar tänder du en brasa i braskaminen medan varma sommardagar kan inbjuda till ett dopp i havet. Här finns allt man kan önska sig lantligt men ändå nära till allt; havet, tennisbana, golfbana, skola och dagis, affärer och restauranger i Hudiksvall, ca 15 minuters bilväg bort. Välkommen på visning!

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  4 rum och kök
 • Tomtarea
  1552 Kvm
 • Boarea
  147 Kvm

Entré

Välkommen in i huset!

Du välkomnas av en ljus och rymlig halll. Golvet är ett mörkt laminatgolv med vattenburen golvvärme. Hallen har vitmålade timmerväggar. Det är förberett för en gästtoalett. Från hallen når du tvättstugan och pannrummet.

Tvättstuga

Tvättstugan har klinkergolv och väggarna är målad väv. Rummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. I rummet står även luftvattenvärmepannan samt en extra ackumulatortank på 300 liter.

Vardagsrum

Stort och öppet vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge. Stora fönster ner mot havet och utgång till altan och trädgård. Rummet har en takhöjd på ca 5 meter och på ena väggen är trappan upp till loftet. Rummet har fint mörkt laminatgolv och vita målade timmerväggar.

Det här är ett rum att njuta av solen och havsutsikten eller krypa upp med en bok framför elden som värmer i kaminen.

Kök

Köket är ljust och stort med en praktisk köksö. Det är utrustat med kyl, frys, varmluftsugn, diskmaskin, micro samt en vinkyl. Det finns plats för ett matbord med 4-6 platser och köket har en utgång till altanen.

Sovrum

Det finns två sovrum. I ena rummet finns det garderober och i hallen utanför finns det ytterligare bra förvaring. Båda rummen har mörka laminatgolv och fina tapeter. 

Loft

På loftet har du ett stort fint utrymme med snedtak. Antingen är det ett mysigt sovrum med härlig utsikt mot havet eller så skapar ni ett extra rum med soffgrupp. 

Badrum/bastu

Stort fint badrum som är utrustad med hörnbadkar, dusch, wc och handfat. En stor och härlig bastu där du har utsikt mot havet. Det finns en utgång till altanen från badrummet. Väggar och golv är vackert klätt med klinker och kakel. Badrummet har golvvärme.

Garage (stomme)

Timmerstomme finns och ingår i köpet. Plats på gården är påbörjad. Ej klart med bygglov.

Förråd

En mindre redskapsbod finns på gården. 

Gård

Tomten ligger lite för sig själv. På ena sidan är det ett skogsparti och framför huset är det en vacker utsikt över havet. Det är endast grannar åt ena hållet. 

Gårdsplanen är stor och framför huset är det förberett för att så gräsmatta. 

Övrigt

Huset är uppfört av Forsgrens timmerhus. Installationerna är utförda av Hudiksvalls VVS och kyla samt Hälsinge Eltjänst. Övriga hantverkare är Tommy Sallander Byggteknik AB, Pelle Platt samt Schaktgruppen.

Örviksvägen 31, Övrigt
Örviksvägen 31
Örviksvägen 31, Övrigt
Örviksvägen 31
Kök, Övrigt
Kök
Köksö, Övrigt
Köksö
Kök, Övrigt
Kök
Köksö, Övrigt
Köksö
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Fönsterparti mot havet, Övrigt
Fönsterparti mot havet
Från loftet, Övrigt
Från loftet
Loft, Övrigt
Loft
Sovrum, Övrigt
Sovrum
Bastu och badkar, Övrigt
Bastu och badkar
Dusch, Övrigt
Dusch
Badrum, Övrigt
Badrum
Bastu, Övrigt
Bastu
Tvättstuga, Övrigt
Tvättstuga
Entré/hall, Övrigt
Entré/hall
Inglasning, Övrigt
Inglasning
Uteplats, Övrigt
Uteplats
Vy, Övrigt
Vy
Vy, Övrigt
Vy
Vy, Övrigt
Vy
10020030_1-312-5_2D_web, Övrigt
10020030_1-312-5_2D_web
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Bostadsfakta
Ekonomi