Nordanstig
Bergsjö
Pilvägen 3
Utgångspris
Pris: 695 000 kr
Högsta bud
2020-05-28 12:20
625 000 kr

Renoverad villa i centrala Bergsjö

Nu är den här trivsamma villan i centrala Bergsjö om ett plan med källare till salu. Här har hela entréplan fått sig ett lyft med ett renoverat kök, renoverat badrum samt renoverade ytskikt. Färgskalan går i vitt och grått som en röd tråd i hela huset vilket tillåter i princip inredningsstil man än önskar. På entréplan har ni kök, badrum, vardagsrum och två sovrum. I källarplan finns även ett allrum, eller ytterligare ett sovrum. Fiber är indraget, huset har nyligen dränerats, pelletspannan som värmer upp huset är från 2004 och på källarplan har ni gott om förvaringsutrymmen samt ett garage att parkera bilen i. Villan kan inte ligga mer centralt beläget än den gör, här bor ni i princip granne med mataffär, systembolag, förskola, skola, kommunikationer - det mesta helt enkelt. Trädgården är på hela 1559 kvm vilket gör den till en ovanligt stor villatomt - här kan barnen leka allt dom kan! Välkommen på visning!

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  3 rum och kök
 • Tomtarea
  1559 Kvm
 • Biarea
  116 Kvm
 • Boarea
  76 Kvm

Bostadsbeskrivning

Välkommen in! Hallen har plats för hatt- och skohylla. Från hallen når ni köket till vänster, vardagsrummet rakt fram och badrum samt sovrummen till höger. 

Köket har renoverats och har vita luckor, vitt mosaikkakel, svart laminatbänkskiva och är utrustat med spis, ugn, kombinerad kyl och frys, diskmaskin. Köket är rymligt och bra, med plats för matgrupp för 4-6 personer. Mycket bra förvaring tack vare många över- och underskåp! 

Vardagsrummet har sitt fina parkettgolv i holländskt mönster kvar sedan byggåret med vitmålade väggar och en mysig öppen spis. Altandörr som tar er ut till baksidan och den stora, härliga trädgårdstomten. 

Badrummet har även det renoverats i god smak med grå våtrumsmatta och vit våtrumstapet på väggarna. Här har ni en dusch, WC och tvättställ. 

Båda sovrummen på entréplan är rymliga och får plats med dubbelsäng i båda rummen om det behovet finns. Brunsvart laminatgolv och vitmålade väggar med inbyggd garderobsförvaring i ett av sovrummen. Via ett av sovrummen har ni en trappa upp till den oinredda vinden - här finns potential till att inreda och få till ett eller två rum till. 

På källarplan har ni tvättstuga, pannrum, matkällare, förråd och garage. Här finns dessutom ett allrum eller extra sovrum med ljusgrå balkongmatta och vitmålade väggar. 

Exteriör, Övrigt
Exteriör
Välkommen in!, Övrigt
Välkommen in!
Välkommen in!, Övrigt
Välkommen in!
Renoverat kök, Övrigt
Renoverat kök
Renoverat badrum, Övrigt
Renoverat badrum
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Trivsamt sovrum, Övrigt
Trivsamt sovrum
Sovrum som går i vitt och grått, Övrigt
Sovrum som går i vitt och grått
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Maya Sundlöf

Bostadsfakta
Ekonomi