Nordanstig
Jättendal
Gammelvägen 11A
Utgångspris
Pris: 1 595 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

Stor sutterängvilla med kontorslokal och dubbelgarage!

Välkommen till Jättendal och en mycket trevlig sutterängvilla med öppna och sociala ytor genomgående i huset fördelat på sju rum och kök. Här får även den stora familjen gott om plats! Med sina fem sovrum, sällskapsytor i form av två vardagsrum, renoverat kök från Marbodal, en stor altan med utsikt mot sjön och barnvänlig återvändsgata och baksida som vetter mot skogen är huset perfekt beläget för en barnfamilj. Dubbelgaraget är isolerat med gjuten platta, avloppsbrunn och är uppvärmt. Kontorslokalen med separat ingång kan användas till just kontor för den som har eget företag, eller fungera som en tonårslägenhet eftersom badrum med WC och tvättställ finns - allt beroende på vad just Du är ute efter! Gammelvägen 11A ligger på en lugn gata och har nära till både kommunikationer i form av E4 och busstation. Elljusspåret har ni ett stenkast från huset, ridklubb med ridbana ligger ca 500 m från huset, närhet till sjön, havet och Hassela skiresort dessutom. Välkommen på visning!

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  7 rum och kök
 • Tomtarea
  2709 Kvm
 • Biarea
  26 Kvm
 • Boarea
  176 Kvm

Bostadsbeskrivning sutterängplan

Välkommen in! Entrén nås via framsidan av huset och hallen har gott om plats för er att hänga av sig ytterkläder och skor. 

På sutterängplan har ni tre sovrum. Sovrum 1 har laminatgolv och tapet som klär väggarna med fem garderober och egen ingång till det stora badrummet/relaxen. Sovrum 2 och 3 är rymliga och lättmöblerade med laminatgolv och tapet samt två garderober i vardera rum. 

Det stora badrummet/relaxen har ni på sutterängplan och erbjuder er bastu (aggregatet ur funktion), bubbelbadkar, dusch, WC och dubbla tvättställ med golvvärme och klinker och kakel som klär väggarna. Unna er en spakväll då och då! 

Tvättstugan har ni också på sutterängplan, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp (torkskåpet är dock ur funktion) samt arbetsbänk med diskho och förvaring i form av flertalet garderober. Intill tvättstugan finns pannrummet med bergvärmepumpen samt förråd. Här har ni möjligheten att bygga ut tvättstugan om det önskemålet finns! 

Bostadsbeskrivning entréplan

En trappa upp tar er först och främst till tv-rummet, och därefter till matsalsdelen och köket. 

Köket är ett Marbodal-kök med köksluckor i trä och bänkskivor i sten och laminat. Köket är utrustat med ny spisfläkt, spishäll, diskmaskin, fullstor kyl och frys med ismaskin, integrerad varmluftsugn och varmluftsmicro. Intill köket har ni plats för en större matgrupp så att alla middagsgäster ska få plats! Från köket har ni utgång till den stora altanen med utsikt mot sjön. Från tv-rummet/hallen har ni utgång till baksidan av villan som vetter mot skogen och elljusspåret.

Det stora vardagsrummet bjuder in till många mysiga filmkvällar med familj och bjudningar för släkt och vänner. Intill vardagsrummet finns ett sovrum/kontor och för den som inte har behov av så många sovrum kan enkelt göra ett ännu större vardagsrum. Från vardagsrummet har ni utgång till balkongen som går längs med husets framsida och som sedan tar er vidare till altanen. 

På entréplan har ni ytterligare två sovrum, rymliga så att dubbelsäng får plats i båda sovrummen. Förvaring av kläder i form av skjutgarderober.

Badrummet på entréplan är renoverat med klinker och kakel, dusch och WC.

Kontorslokal

Perfekt kontorslokal med egen ingång på 49 kvm! Lokalen har både gästtoalett med WC och tvättställ och ett pentry. Använd lokalen för eget företagande eller låt tonåringen ha sitt eget kryp-in där eller varför inte ha det som en uthyrningsdel? 

Dubbelgarage och förråd

Dubbelgarage med gjuten platta, avlopp, 3-fasuttag, isollerat och uppvärmt på 49 kvm. På tomten står också ett förråd på 22 kvm.

Exteriör, Övrigt
Exteriör
Sovrum på sutterängplan, Övrigt
Sovrum på sutterängplan
Stort badrum/relax, Övrigt
Stort badrum/relax
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Exteriör, Övrigt
Exteriör
Hall, Övrigt
Hall
Sovrum på sutterängplan, Övrigt
Sovrum på sutterängplan
Sovrum på sutterängplan, Övrigt
Sovrum på sutterängplan
Stort badrum/relax, Övrigt
Stort badrum/relax
Tvättstuga, Övrigt
Tvättstuga
Kontorsdel och hall via entré på övre plan, Övrigt
Kontorsdel och hall via entré på övre plan
Kök, Övrigt
Kök
Kök, Övrigt
Kök
Matsalsdel i köket, Övrigt
Matsalsdel i köket
TV-rum intill köket, Övrigt
TV-rum intill köket
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum
Sovrum övre plan, Övrigt
Sovrum övre plan
Badrum övre plan, Övrigt
Badrum övre plan
Kontorslokal, Övrigt
Kontorslokal
Badrum i kontorslokalen, Övrigt
Badrum i kontorslokalen
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Maya Sundlöf

Bostadsfakta
Ekonomi