Hudiksvall
Stenberg 66
Utgångspris
Pris: 4 611 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

LAGÅRN

Denna lägenhet på 174 m² är utöver det mesta. Husgrundsockeln av granit är kvar i lägenheten. Original takbjälkar påminner om ursprunget. Till det kommer nya, originella lösningar som toalettvägg och dörr av falsad plåt

Länk till "https://www.stenberg-hudiksvall.se"
  • Bostadstyp
    Bostadsrätt
  • Antal rum
    4 rum och kök
  • Boarea
    174 Kvm

Lagårn

Denna lägenhet på 174 m² är utöver det mesta. Husgrundsockeln av granit är kvar i lägenheten. Original takbjälkar påminner om ursprunget. Till det kommer nya, originella lösningar som toalettvägg och dörr av falsad plåt.

 

 Här fanns plats för 8 – 10 kor, några kalvar och ett par grisar. Och en mjölkkammare. Det är spännande att tänka sig in i morgonbestyren här för 100 år sedan. När vi byggde glashuset, 2009, renoverade vi Lagårn för andra gången. Då rev vi innertaken. Där låg dagstidningar från 1917, gulnade men helt oskadade av fukt.  

Alla våtutrymmen har ytor med keramik och kakel. Massiva ek- i kombination med skiffergolv med värme ger en speciell atmosfär. Något vi förstärkt med ett kök hängande på granitsockeln, ut i det stora glasrummet. Köket är det verklig navet. Gott om plats på köksbänkar och i skåp. 

Detta är en lägenhet med många nivåer. Det stora glasrummet har en nivå. Sovrum 2 och 3 har en annan och entréplanet en tredje. Personligt och charmigt. Från glasrummet och sovrummet mot söder kommer man direkt ut i trädgården. Sovrummet på norr har en glasdörr ut till en liten altan. Uteplats finns i direkt anslutning till entrén på väster, även från denna kan man fortsätta direkt ut i trädgården. Entrégång med vacker spaljé skyddar mot snön på vintern.

   En lägenhet där naturen tar plats, såväl inne som ute. Lev med årstiderna. Kliv ut i ljuset på den lägsta nivån eller dra dig tillbaka med din favoritserie till ett stilla hörn högre upp.      

Allmän information

8 bostadsrättslägenheter, från 116 – 243 kvm. Konverterade från ett kulturarv med tillägg av nytt.

Vart hus har sin karaktär och sin historia. Tidsspannet är stort, över 300 år. Målsättningen att bevara varje byggnads identitet i den nya gestaltningen har resulterat i åtta unika lägenheter. En familj av starka individer som delar ett tydligt Stenbergs-DNA.

I månadsavgiften ingår alla kostnader. Värme, vatten kallt och varmt, all energi, bredband, sophantering och snöröjning. Dessutom kommer alla lägenheter att ha brand- och inbrottslarm, kopplat till Securitas. Lägenheterna i föreningen kommer att ha separat mätning på energi och varmvatten. I månadsavgiften ingår på förslag 30 kWh/kvm/år hushållsel och lika mycket energi för varmvatten. Beslut om exakt energimängd tar föreningen. Den föreslagna energin täcker ett normalbehov. Den föreslagna månadsavgiften är 340 kr/kvm/år. Den ekonomiska planen för bostadsrättsföreningen kommer, när den är godkänd, fastställa avgiften.

Läs mer om projektet på: https://www.stenberg-hudiksvall.se

BRF Stenberg, Övrigt
BRF Stenberg
Exteriör Lagårn, Övrigt
Exteriör Lagårn
Detaljbild, Övrigt
Detaljbild
Planritning Lagårn, Övrigt
Planritning Lagårn
Fasadritning Lagårn, Övrigt
Fasadritning Lagårn
Fasadritning Lagårn, Övrigt
Fasadritning Lagårn
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Mia Engström

Biträdande Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Bostadsfakta
Ekonomi