Hudiksvall
Stenberg 66
Utgångspris
Pris: 3 074 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

(Nyproduktion) LIDER NORR

Lider Norr, designen är lika unik som läget, 50 m till golfbanan. Ett klimatsmart hus om 116 m² byggt med väggar i helt trä. En fjärdedel av huset har en takhöjd på 6 m i kombination med de stora glaspartierna ger det en sanslös rymd i hela huset.

Länk till "https://www.stenberg-hudiksvall.se"
  • Bostadstyp
    Bostadsrätt
  • Antal rum
    3 - 4 rum och kök
  • Boarea
    116 Kvm

Lider norr

De nya husen är från första penndrag tänkta att vara optimala. Lågt klimatavtryck. Materialen är få, i majoritet trä, sten och glas. Hus byggda för att vara kloka hem i många generationer. De massiva träväggarna med hålrum ger ett behagligt inomhusklimat. Plywooden på insidan kallar på uppmärksamhet. Lite uppkäftigt men också behagligt. Kombinationen plywood och slipade betonggolv är estetiskt tilltalande.

Entré från väster. Redan innan dörren är öppnad presenterar sig plan 1 och naturen på andra sidan huset. Genomsikten förstärker husets placering i naturen. På östra sidan en uteplats för morgonfika. 50 m därifrån ligger 7:ans utslag.

Hela plan 1 har en öppen planlösning. Den rumsliga begränsningen är grovkök/tvätt och dusch/toalett i direkt anslutning till hallen. En djärv trapp leder blicken uppåt. Det är långt till nästa tak, 6 m. En fjärdedel av huset är öppet upp i nock. Den tillförda känslan uppväger bortfallet av kvadratmeter med råge. På plan 2 finns två alternativt tre sovrum och ett badrum med en enastående vy. 

De stora glaspartierna har spaljeluckor som sol- och/eller insynsskydd. Stängda luckor förändrar gestaltningen av husen totalt. När luckorna är öppna syns de knappt.     

   Ljuset rinner genom huset från öst till väst på morgonen och omvänt på kvällen. De stora glaspartierna ger ljuset fritt flöde på båda planen. Rymdkänslan förstärks av den generösa takhöjden på tre meter.

Alla bilder

Allmän information

8 bostadsrättslägenheter, från 116 – 243 kvm. Konverterade från ett kulturarv med tillägg av nytt.

Vart hus har sin karaktär och sin historia. Tidsspannet är stort, över 300 år. Målsättningen att bevara varje byggnads identitet i den nya gestaltningen har resulterat i åtta unika lägenheter. En familj av starka individer som delar ett tydligt Stenbergs-DNA.

I månadsavgiften ingår alla kostnader. Värme, vatten kallt och varmt, all energi, bredband, sophantering och snöröjning. Dessutom kommer alla lägenheter att ha brand- och inbrottslarm, kopplat till Securitas. Lägenheterna i föreningen kommer att ha separat mätning på energi och varmvatten. I månadsavgiften ingår på förslag 30 kWh/kvm/år hushållsel och lika mycket energi för varmvatten. Beslut om exakt energimängd tar föreningen. Den föreslagna energin täcker ett normalbehov. Den föreslagna månadsavgiften är 340 kr/kvm/år. Den ekonomiska planen för bostadsrättsföreningen kommer, när den är godkänd, fastställa avgiften.

Läs mer om projektet på: https://www.stenberg-hudiksvall.se

Alla bilder

Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Mia Engström

Biträdande Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Bostadsfakta
Ekonomi