Hudiksvall
Stenberg 66
Utgångspris
Pris: 3 495 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

(Nyproduktion) STUDION VÄSTER

Studion Väster, generös takhöjd på 3,5 m i kombination med det stora glaspartiet mot söder skapar en rymd i lägenheten som är svårslagen. uteplats och stor takterass kompletterar bilden av ett unikt boende på 133 m².

Länk till "https://www.stenberg-hudiksvall.se"
  • Bostadstyp
    Bostadsrätt
  • Antal rum
    3 alt 2 +allrum och kök
  • Boarea
    133 Kvm

Studion väster

Mycket är gemensamt, som takhöjden på omkring 3,5 m. De stora glaspartierna mot söder. Skjutdörrar med en yta på 7 m². Närheten till naturen är också gemensam. Öppna skjutdörren, kliv ut. 

Norrut har studion växt. En ny huskropp har dockats ihop med den befintliga byggnaden. Entrén talar direkt till dig – genom en dörr av glas. Vill du vara privat? Dra för spaljeskjutdörren.

I direkt anslutning till hallen: grovkök/tvätt åt ena hållet, dusch/toalett åt andra. Ett sovrum finns också i den nybyggda delen. Fortsätt söderut, mot ljuset. Två steg ner nås det stora köket/allrummet. 

Plan 2. Två sovrum, eller ett sovrum och ett allrum. Och ett badrum att längta till. Taket på den tillbyggda delen skapar en terrass till vardera lägenhet. Direkt utgång från rummet mot norr. Förvaring.

En bråkdel av Iggesunds gamla skola blev en grym tegelvägg. Det är bara en detalj. Golven i den nybyggda delen är slipad betong. Vitlaserade furugolv för övrigt. Dusch/toalett helkaklat på båda planen.

Det är underbart att kunna erbjuda möjligheten att bo personligt. Här, helt utanför boxen, och 30 m till fairway.

Alla bilder

Allmän information

8 bostadsrättslägenheter, från 116 – 243 kvm. Konverterade från ett kulturarv med tillägg av nytt.

Vart hus har sin karaktär och sin historia. Tidsspannet är stort, över 300 år. Målsättningen att bevara varje byggnads identitet i den nya gestaltningen har resulterat i åtta unika lägenheter. En familj av starka individer som delar ett tydligt Stenbergs-DNA.

I månadsavgiften ingår alla kostnader. Värme, vatten kallt och varmt, all energi, bredband, sophantering och snöröjning. Dessutom kommer alla lägenheter att ha brand- och inbrottslarm, kopplat till Securitas. Lägenheterna i föreningen kommer att ha separat mätning på energi och varmvatten. I månadsavgiften ingår på förslag 30 kWh/kvm/år hushållsel och lika mycket energi för varmvatten. Beslut om exakt energimängd tar föreningen. Den föreslagna energin täcker ett normalbehov. Den föreslagna månadsavgiften är 340 kr/kvm/år. Den ekonomiska planen för bostadsrättsföreningen kommer, när den är godkänd, fastställa avgiften.

Läs mer om projektet på: www.stenberg-hudiksvall.se

Alla bilder

Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Mia Engström

Biträdande Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Bostadsfakta
Ekonomi