Hudiksvall
Stenberg 66
Utgångspris
Pris: 4 500 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

( Nyproduktion) Höskullen

Höskullen, en unik möjlighet att bo och kanske arbeta i samma lägenhet. 243 m². och 3,25 m i takhöjd ger oanande möjligheter till en fantastiskt miljö. Nära vatten och golfbanan.

Länk till "https://www.stenberg-hudiksvall.se"
  • Bostadstyp
    Bostadsrätt
  • Antal rum
    5 - 7 rum och kök
  • Boarea
    243 Kvm

Höskullen

Takhöjden — nästan 3,5 m — och de synliga takstolsbenen vittnar om historien. Huset är minst 100 år gammalt och fantasin får gärna fart när man tänker på allt som hänt här genom tiden. Golvvärme och komfortkyla levererar ett fantastiskt klimat. Genomgående massiva bokgolv. Idag finns kök med granitbänkskiva och rostfria köksluckor. Kaklad dusch/toalett och en separat kaklad toalett. Balkong i söder, stor terass med kvällssol i norr. I morgon, ny entré på norr och den nuvarande trappförbindelsen tas bort.

Lägenheten, som tidigare varit kontor, säljs i befintligt skick och får förvärvas av juridisk person. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur dessa 243 m² ska gestaltas. Till detta kommer också ett garage och  20 m² biutrymme.

     Hur skulle ditt Stenberg se ut? Nu har du chansen att sätta ditt eget avtryck på områdets största lägenhet. Har du alltid drömt om att jobba och bo i en unik lokal? Vad väntar du på?

Allmän information

8 bostadsrättslägenheter, från 116 – 243 kvm. Konverterade från ett kulturarv med tillägg av nytt.

Vart hus har sin karaktär och sin historia. Tidsspannet är stort, över 300 år. Målsättningen att bevara varje byggnads identitet i den nya gestaltningen har resulterat i åtta unika lägenheter. En familj av starka individer som delar ett tydligt Stenbergs-DNA.

 I månadsavgiften ingår alla kostnader. Värme, vatten kallt och varmt, all energi, bredband, sophantering och snöröjning. Dessutom kommer alla lägenheter att ha brand- och inbrottslarm, kopplat till Securitas. Lägenheterna i föreningen kommer att ha separat mätning på energi och varmvatten. I månadsavgiften ingår på förslag 30 kWh/kvm/år hushållsel och lika mycket energi för varmvatten. Beslut om exakt energimängd tar föreningen. Den föreslagna energin täcker ett normalbehov. Den föreslagna månadsavgiften är 340 kr/kvm/år. Den ekonomiska planen för bostadsrättsföreningen kommer, när den är godkänd, fastställa avgiften.

Läs mer om projektet på: https://www.stenberg-hudiksvall.se

Höskullen interiör, Övrigt
Höskullen interiör
Höskullen interiör, Övrigt
Höskullen interiör
Höskullen interiör, Övrigt
Höskullen interiör
Höskullen interiör, Övrigt
Höskullen interiör
Höskullen interiör, Övrigt
Höskullen interiör
Höskullen exteriör, Övrigt
Höskullen exteriör
Höskullen exteriör, Övrigt
Höskullen exteriör
BRF Stenberg, Övrigt
BRF Stenberg
Fasadritning, Övrigt
Fasadritning
Fasadritning, Övrigt
Fasadritning
Planritning Höskullen, Övrigt
Planritning Höskullen
Planritning Höskullen, Övrigt
Planritning Höskullen
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Mia Engström

Biträdande Mäklare

Ann-Sofie Lundvall

Bostadsfakta
Ekonomi