Nordanstig
Ilsbo
Bönhusvägen 2
Utgångspris
Pris: 495 000 kr
Högsta bud
2019-08-15 18:48
225 000 kr

1 ½-plansvilla i populära Ilsbo

På lugna gatan Bönhusvägen 2 i Ilsbo har ni en 1 ½-plansvilla som behöver lite kärlek men som har all potential att bli ett fint hem just för dig. Huset anno 1939 har tidigare haft kaminer och kakelugnar i varje rum och tack vare det finns det flera kanaler i skorstenen som gör att det går att återställa om en önskar det. Under mattorna och laminatgolven finns trägolv för den som vill ta fram originalgolvet. Huset har sedan tidigare ett renoverat kök och badrum. Fiber är också indraget. Trädgården är prunkande och det finns äppelträd, körsbärsträd, nyponbuskar, vit- röd- och svartvinbärsbuskar, rabarber, kursbär och hallon. Här har du det mesta inom gångavstånd. Busshållplats, förskola och skola, gym, pizzeria och närlivs på macken. Bra kommunikationer både till Hudiksvall och Bergsjö för den som pendlar till sitt jobb. Varmt välkomna på visning!

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  4 rum och kök
 • Tomtarea
  1045 Kvm
 • Biarea
  50 Kvm
 • Boarea
  82 Kvm

Välkommen till Bönhusvägen 2!

Alla bilder

Välkommen till Bönhusvägen 2!, Övrigt
Välkommen till Bönhusvägen 2!, Övrigt
Välkommen till Bönhusvägen 2!, Övrigt

Välkommen in!

Här bor du med fyra rum och kök med ett rymligt kök som renoverades 2002 på entréplan med ytterligare två rum där ni antingen behåller planlösningen som det är med ett sovrum och ett vardagsrum eller gör ett större vardagsrum av det. Badrummet som ligger intill hallen renoverades 2000 och har dusch, WC och tvättställ. 

På övre plan har ni en möblerbar hall och två sovrum. 

Alla bilder

Välkommen in!, Övrigt

Rymligt kök

Köket renoverades 2002 med bruna träluckor utrustat med allt en behöver - kyl (frysbox har ni i källaren), fungerande vedspis, spis och ugn samt diskmaskin (dock trasig). Bra förvaring i form av både över- och underskåp och bra bänkytor. Här får ni också plats med en matgrupp.

Alla bilder

Rymligt kök, Övrigt
Rymligt kök, Övrigt

Vardagsrum

På entréplan finns två rum varav ett fungerar som vardagsrum för tillfället och det andra som sovrum men eftersom rummen ligger vägg i vägg med varandra så skulle det gå att göra ett större vardagsrum om behov finns.

Alla bilder

Vardagsrum, Övrigt

Wc/dusch

Direkt in till vänster sett från hallen har ni badrummet som renoverades år 2000. Här har ni dusch, WC och tvättställ med våtrumsmatta och kakel.

Alla bilder

Wc/dusch, Övrigt

Övre plan

På övre plan har ni två sovrum.

Alla bilder

Övre plan, Övrigt
Övre plan, Övrigt

Källarplan

En hederlig källare med gott om plats för förvaring! Här har ni också tvättstugan med både tvättmaskin (ca 4 år gammal) och torktumlare (ca 1,5 år gammal). I pannrummet finns vatten indraget så att för den som vill kan sätta in ett grovtvättställ. Den massiva arbetsbänken i stål med skruvstäd finns tillgänglig för den händige som kommer att lämnas kvar i huset.

Alla bilder

Uthus

Alla bilder

Uthus, Övrigt

Tomtkarta

Alla bilder

Tomtkarta, Övrigt
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Maya Sundlöf

Biträdande Mäklare

Mia Engström

Bostadsfakta
Ekonomi