Nordanstig
Strömsbruk
Ringvägen 7
Utgångspris
Pris: 600 000 kr
Budgivning
Budgivningen har inte börjat.

Renoverad villa i Strömsbruk

Knappt två mil från Hudiksvall och 2 km till havet kan vi nu presentera en ståtlig villa uppförd 1937 på Ringvägen 7 i Strömsbruk. Villan med högt läge har en fantastisk altan som badar i sol hela dagarna och villan har fått mycket kärlek i form av att alla ytskikt har renoverats och badrum totalrenoverats. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Originaldetaljer har bevarats, men en modern touch har adderats till huset. Trivsam planlösning med stort kök, stort badrum samt gästtoalett och tre sovrum. I vardagsrummet står en vacker kakelugn som är fullt fungerande. Tomten är trevlig och alldeles lagom stor. På framsidan till villan har ni ett stort garage med plats för en bil med förråd på hela övre plan av garaget. Har ni ingen bil att fylla garaget med eller helt enkelt vill ta bussen in till stan så har ni busshållplats inom promenadavstånd från villan. Varmt välkomna på visning!

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  4 rum och kök
 • Tomtarea
  917 Kvm
 • Biarea
  54 Kvm
 • Boarea
  96 Kvm

Välkommen till Ringvägen 7!

Alla bilder

Välkommen till Ringvägen 7!, Övrigt

Välkommen in!

Det är svårt att låta bli att inte slå sig ner på den härliga altanen på väg in i huset, men ska ni in i huset så välkomnas ni av en trevlig hall med gott om plats för att hänga av er ytterkläder och skor. Slittålig plastmatta, perfekt för hallens blöta skor, och tapet.

Alla bilder

Välkommen in!, Övrigt
Välkommen in!, Övrigt

Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp

Till höger om hallen har ni ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp för alla framtida middagsbjudningar. Vackert parkettgolv och tapeter, med fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Pricken över i:et är den fantastiska kakelugnen som är välbevarad och fungerande.

Alla bilder

Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, Övrigt
Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, Övrigt Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, Övrigt

Kök som går i vitt

Stilrent kök, där den äldre stilen bevarats men som fått en modern touch i form av den vita färgtonen. Köket är rymligt och bra, med mycket förvaring i form av både över- och underskåp och det finns plats för en matgrupp även i köket. 

Alla bilder

Kök som går i vitt, Övrigt
Kök som går i vitt, Övrigt

Badrum

På entréplan finns en gästtoalett i den inre hallen med en WC och tvättställ. 

På övre plan har ni det större badrummet som har totalrenoverats med våtrumsmatta och våtrumstapet som följer den röda tråden i huset med dom stilrena färgerna grått och vitt. Här har ni badkar, WC, tvättställ och bra med förvaring. För den som vill ha tvättmaskin i badrummet så är det även förberett för det.

Alla bilder

Badrum, Övrigt
Badrum, Övrigt

Möblerbar hall och balkong

En trappa upp har ni en möblerbar hall där ni också har utgången till balkongen. Tack vare villans läge uppe på höjden bjuder balkongen in till en vacker utsikt!

Alla bilder

Möblerbar hall och balkong, Övrigt
Möblerbar hall och balkong, Övrigt

Tre sovrum

Dom tre sovrummen i huset har ni alla på övre plan. Alla tre sovrummen är rymliga och bra, det går fint att få in en dubbelsäng i vardera rum och garderober finns det gott om! 

Alla bilder

Tre sovrum, Övrigt
Tre sovrum, Övrigt
Tre sovrum, Övrigt

Uteplats

På framsidan av villan så har ni den fantastiska altanen som verkligen badar i sol från morgon till kväll. Här kommer ni kunna avnjuta många sommardagar och sommarkvällar!

Alla bilder

Uteplats, Övrigt
Uteplats, Övrigt

Källarplan

Källaren når ni via en separat entré. Här är det bara fantasin som sätter stopp! Källaren har betong-/jordgolv och det är mycket torrt och fint här. Här har ni elpannan och varmvattenberedaren. Varför inte göra en lyxig vinkällare här? Eller en spaavdelning? Eller ha det som en hederlig källare med gott om förvaring. Som sagt - endast fantasin stoppar er här.

Alla bilder

Garage

Ett stort plus till den här villan är garaget med plats för en bil, och det stora förrådet över hela garaget. 

Alla bilder

Tomt och trädgård

Mycket trivsam och alldeles lagom stor tomt. Trädgården är i sluttning på framsidan med fina möjligheter till att odla eftersom solen ligger på under hela dagen. På baksidan av tomten har ni en egen liten lummig oas där ni med fördel också kan ha en uteplats på gräsmattan.

Alla bilder

Övrigt

Viss del av inventarier i huset ingår i köpet. 

Alla bilder

21 Augusti
16:00 - 17:00

Anmälan till visning

2019-08-21 16:00 - 17.00
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Maya Sundlöf

Bostadsfakta
Ekonomi