Hudiksvall
Hudiksvall - Sanna
Kornvägen 19
Utgångspris
Pris: 2 650 000 kr
Högsta bud
2019-08-14 13:23
2 910 000 kr

Besiktigad - Bekvämt boende i ett plan med egen pool!

Den perfekta enplansvillan för familjen - med uppvärmd pool i bästa söderläge! Besiktigad! Välkommen hem till ett hus att umgås i, med välplanerade ytor både ute och inne. Här finns utrymme för det sociala livet och för familjen. Ljuset är ständigt närvarande och den väl tilltagna altanen bjuder på sol från morgon till kväll. Unna dig lyxen med 30-gradig uppvärmd pool och förläng semesterkänslan på hemmaplan. Huset byggdes 1991 och har en genomgående modern känsla med bl.a. Marbodalkök från 2017. Beläget längst in på lugn återvändsgata utan genomfartstrafik.

 • Bostadstyp
  Villa
 • Antal rum
  5 rum och kök
 • Tomtarea
  1498 Kvm
 • Boarea
  129 Kvm

Välkommen till Kornvägen 19!

Väl omhändertagen villa byggd 1991 med senare tillbyggd carport och förråd. Stor boendeyta med bra förvaringsmöjligheter. Bekvämt med fiber indraget och praktisk centraldammsugare. Trevliga materialval med personlig touch, bland annat genomgående diagonalt lagd parkett och finsnickrade pardörrar.

Lugnt och barnvänligt område, längst in på återvändsgata. Nära till förskola och skola samt gång- och cykelavstånd till stadskärnan. Gång/cykelväg i direkt anslutning till fastigheten.

 

Alla bilder

Välkommen till Kornvägen 19!, Övrigt
Välkommen till Kornvägen 19!, Övrigt
Välkommen till Kornvägen 19!, Övrigt

Uterum

Uterummet når du via vardagsrummet, härifrån har du direkt access till pooldäcket och trädgården. Skön infravärme gör det möjligt att nyttja rummet en längre säsong.

Alla bilder

Uterum, Övrigt

Kök

Nytt kök från Hälsinge Kök & Bad (2017) med bänkskiva i sten och upphöjd diskmaskin. Maskiner från Husqvarna. Trevlig matplats invid burspråket som ger ett fint ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en tvättstuga med nyare maskiner och groventré.

Alla bilder

Kök, Övrigt
Kök, Övrigt

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets hjärta! Centralt placerat i villan och lättillgängligt både från köket och från uterummet. Vackert ljusinsläpp från flertalet fönster. 

Alla bilder

Vardagsrum, Övrigt
Vardagsrum, Övrigt

Wc/dusch

Praktiskt belägen invid hallen och entrén finns wc och dusch, renoverat 2004. Helkaklat och med golvvärme.

Alla bilder

Wc/dusch, Övrigt
Wc/dusch, Övrigt

Sovrum

Tre rymliga sovrum finns i den avskilda sovrumsdelen med eget badrum. Ytterligare ett fjärde sorvum finns att nyttja. Idag används ett av sovrummen som kontor.

Alla bilder

Sovrum, Övrigt
Sovrum, Övrigt
Sovrum, Övrigt

Badrum

Badrum i originalutförande (1991) utrustat med badkar.

Alla bilder

Badrum, Övrigt

Poolområde

Poolen från Folkpool anlades 2004 och är på 32 kvm med gedigen alluminiumstomme. Reningsverk och luftvärmepump finns installerad i fristående poolhus/förråd på tomten. Till poolområdet hör ett stort trädäck och uteplats under markis. Den omrkingliggande, grönskande trädgården ramar in poolområdet.

Alla bilder

Poolområde, Övrigt
Poolområde, Övrigt
Poolområde, Övrigt

Planritning

Alla bilder

Planritning, Övrigt
Kontakta mäklaren för visning
Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Ansvarig Mäklare

Kajsa Barkholt Nord

Bostadsfakta
Ekonomi