COSTA BLANCA
The Family Way

Söker du varmare klimat och några fler soldagar varje år?

Vi samarbetar med en fastighetsförmedlare i Torrevieja, Melafani Properties. Ett familjeföretag, med far Salvatore som varit verksam i branschen över 25 år och hans dotter, advokat Melania.

Globalt med lokal anknytning

Melafani Properties arbetar med Patrik Blomkvist som sedan 20 år tillbaka driver restaurangen Svensken på hörnet i Torrevieja. Patriks fru härstammar från Hälsingland där dom också har ett fritidshus. Tillsammans pratar de många språk, från svenska, spanska, tyska, engelska till franska och italienska. 

Vad tilltalar dig?

Nyproduktion eller traditionell spansk stil? Havsnära eller inte? Pool på området? Nära till affärer och restauranger eller ett mer dämpat och lugnt läge? Kanske nära till golfrundan? Stadskänsla eller pittoresk by?

Karin | Salvatore | Melania | Ann-Sofie

Vår samarbetspartner tar hand om hela affären

Melafani Properties hjälper dig hela vägen, från start till mål och finns sen som en god familjekontakt när du behöver.
De tar hand om hela affären från att hämta upp våra kunder vid flygplatsen, ordnar boende för de som önskar, visar de bostäder som kan vara intressanta och tar hand om alla juridiska dokument om det blir aktuellt med köp. De vill vara din andra familj och finns alltid tillgängliga på plats i Spanien om något händer med boendet eller behöver fixas.

Erfarenhet, hjälpsamhet och trygghet – välkommen till Costa Blanca!

Jag godkänner Hälsinglands Fastighetsbyrås policy för behandling av personuppgifter. Läs mer
Säljansvarig

Karin Persson

070 - 375 75 52
karin.persson@hfastighetsbyra.se